Ambulans Helikopterin Tarlalarına İnmesine İzin Vermedi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Samsun’da, ambulans helikopterin tarlalarına inmesine izin vermeyen kadın, suskunluğunu bozdu. Yanlış anlaşıldıklarını söyleyen kadın aynı zamanda köydeki hastadan da haberi olmadığını belirtti.
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, kalp krizi geçiren hasta için havalanan ambulans helikopterin buğday ekili arazisine inmesine izin vermeyen Necla Şahinoğlu (50), gündem oldu. Dünden beri çok konuşulan kadın, ilk açıklamasında olayın tamamen yanlış anlamadan ibaret oldunu söyledi. Hastadan da haberi olmadığını söyleyen kadın, ”Pilot, ‘burası ekili alan mesuliyet alıyor musunuz” diye sordu. Ben de, o anki heyecanla ‘hayır ne olur gelme, burası bizim ekmeğimiz, buğdayları kökünden koparırsın’ dedim. Hastadan haberim yoktu, eğer Cemil amcanın hasta olduğunu bilseydim, ben kolundan tutar ambulansa götürürdüm.” dedi.

HAVA AMBULANSININ TARLAYA İNİŞ YAPMASINA İZİN VERMEDİ
İlçede Altınkaya Baraj Gölü kıyısındaki yer alan Altınkaya Mahallesi’nde yaşayan Cemil Y. (54), kalp krizi geçirdi. Bunun üzerine ailesi 112’yi arayarak, yardım istedi. Mahallenin barajın karşı tarafında olması ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle feribotların da çalışmadığından Samsun’dan ambulans helikopter talep edildi. Talep üzerine havalanan ambulans helikopter, hastayı almak için bölgede Necla Şahinoğlu’nun (50) buğday ekili tarlasına inmek istedi. Ancak arazi sahibi ve bazı yakınları el işaretiyle, hava ambulansının tarlalarına iniş yapmasına engel olmaya çalıştı. Bunun üzerine bölgede 3 kez tur atıp, inecek yer bulamayan pilot, hastayı alamadan Samsun’a geri döndü.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ