AÖF Güz Dönemi Ara Sınav Sonuçları Öğrenme

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Merakla beklenen vize sınav sonuçları açıklandı. Açıköğretim Fakültesi Güz dönemi için vize sınavları aralık ayı içerisinde tamamlanmıştı. Sınav sonuçlarının 7 ocak 2014 tarihinde açıklanmasıyla birlikte öğrenciler AÖF resmi internet sitesine girerek sınav sonuçlarını öğrenebiliyorlar. AÖF güz dönemi vize sınav sonuçlarını nasıl öğrenebileceğinizi ise haberimizde okuyabilirsiniz.
AÖF Vize Sınav Sonuçları Açıklandı mı?
AÖF kredili sisteme geçtikten sonra İşletme e İktisat fakülteleride dahil olmak üzere hemen her bölüm kredili sisteme dahil olmuştu. Bununla birlikte artık yılda 2 kez sınav değilde, 4 kez sınav olunması kararlaştırılmıştı. Güz dönemi ve Bahar dönemi olmak üzere 2 dönemde 2 vize ve 2 final sınavı ve toplam 4 sınav yapılması kararlaştırılmıştı. AÖF Güz dönemi için aralık ayında yaptığı sınavların sonuçlarını 7 ocak 2014 salı günü açıkladı. Akşam saatlerinde açıklanan sınav sonuçlarını öğrenciler rahatlıkla öğrenebiliyor. Sistemde herhangi bir yavaşlama ve sorun görülmüyor. Güz dönemi vize sınav sonuçlarının ardından Ocak ayının son günlerinde yapılacak final sınavıda yaklaştı. Öğrenciler bu dönemi bitirmek için final sınavlarına girecek ve ardından 24 şubatta bahar dönemi için kayıtlar başlayacak.
aof-guz-donemi-ara-sinav-sonuclari-ogrenme

AÖF Güz Dönemi Vize Sınav Sonuçları Öğrenme

Açıköğretim Fakültesi Güz dönemi vize sınavları açıklandı. Vize sınav sonuçlarını öğrenmek için AÖF resmi internet sitesinde bulunan öğrenci bilgi sistemine TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaparak sınav sonucunu öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda sistemde profiliniz şifresiz sınav sonucu öğrenmeye kapalı değilse, sadece TC kimlik numaranızlada öğrenebilirsiniz. AÖF sınav sonuçları sisteme giriş yaptıktan hemen sonra karşınıza gelecektir. Ara sınav sonuçları olarak görülmektedr. Ara sınavlar öğrencinin dönem sonu notunu yüzde 30 oranında etkilerken dönem sonu sınav sonucuda yüzde 70 oranında etkilemektedir. Bu yüzden vize sınavı yani ara sınavdan iyi bir not alamamışsanız bile üzülmeyin. Çünkü, yüzde 30 oranı çok büyük bir oran değil ve dönem sonu sınavı daha önemlidir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ