Aşk İle Tasarlanan Tektaş Yüzük Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sahip olma duygusu en tatminkar hislerin başında gelir. Hayatımız boyunca da sevdiğimiz, istediğimiz, ihtiyaç duyduğumuz şeylere sahip olmak için çabalar ve çalışırız. Aşk ise cinslerin karşılıklı olarak birbirine bedensel ve ruhsal duyumsadığı sevgidir. Aşkın temelinde seçme ve seçilmiş olmak vardır ve çiftler bunu tüm dünyaya ilan etmek ister. Sevdiğimizi, sahiplendiğimizi ve aşkımızı ilan etmenin en anlamlı yolu da tektaş yüzüktür.

Tektaş

Aşk kavramının şekle bürünmüş hali kalp şeklidir. Sizde tektaş yüzük seçerken kalp şeklinde pırlanta tektaş ile aşkınızı ölümsüzleştirebilirsiniz ya da klasik kesim pırlanta taşın kalp şekli tırnaklarla montürlenmiş olanlarını tercih edebilirsiniz. Tercihiniz sizin beğeniniz olduğu kadar, tektaş yüzüğü takacak kişinin de arzularının ve hayallerinin yerine getirilmesidir. Aşk ile tasarlanan tektaş yüzükmodelleriarasından mutlaka sizin ve sevdiğinizin beğeneceği bir modeli bulursunuz.

Tektaş Yüzük

Pırlanta tektaş yüzük, evlilikiçin ilk adım olarak kabul edilse de artık evlilik sonrasında neredeyse tüm kadınlar alyans yüzükleri ile beraber tektaş yüzüklerini takmayı tercih eder oldu.

İşlenmemiş ham elmaslar, lazer ve üçboyutlu algılayıcılarla en uygun şekilde kesilip şekil verilmesi için taranır. Bu analiz sonrasında yuvarlak, oval, damla, kalp, baget ve prenses kesimle şekillenir. Taşın şekline, karatına ve isteğe göre ince veya kalın tırnak seçenekleri ile montürlenir. Tırnaklar kalp kesim hariç genelde dört tırnaklıdır ama taş büyüdükçe altı hatta sekiz tırnaklı bile yapılır.

Tektaş Yüzük Fiyatları

Pırlantanın değeri; taşın kesimi, rengi, berraklığı ve karat ağırlığına göre sınıflandırılır ve değer biçilir. Her taş parmak izi gibi tektir.Pırlantatektaş yüzüğün tüm detayları kimlik kartı sayılan sertifikasında belirtilir. Bu sebeple, tektaş yüzük alırken, garanti ve sertifika veren güvenilir bir markadan almanız, aşkınızın göstergesi yatırımınızın da güvencesi olacaktır.

Tektaş yüzük fiyatları, taşın boyutları büyüdükçe logaritmik bir şekilde yükselir. Onun için niyetinizin aşkınızı ilan etmek olduğu bilinci ile bütçenize ve tabii ki takacak kişinin el ve parmak şekline uygun aşk ile tasarlanmış tektaş yüzük modelleri içinden birini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ