Beyaz Show Medcezir Dizisini Taklit Etti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

beyaz-show-medcezir-dizisi-taklitiBeyaz Show 2013-2014 sezonu için tekrar ekranlara geldi. 2. bölümüyle 18 ekim 2013 tarihinde ekranlara gelen Beyaz Show programında birbirinden ünlü konuklar yer aldı. Benim Hala Umudum Var dizisinin oyuncuları Beyaz Şov konuğu olurken, Beyaz şovda bu hafta Medcezir dizinin taklidi yapıldı. Beyaz Show Medcezir dizisinin taklitini yaparken, Yaman karakterini canlandırdı. Seyircilere kahkaha dolu anlar yaşatan skeçte Medcezir dizisinin ilk bölümleri taklit edildi.
Beyaz Show Medcezir Dizisini Taklit Etti
Beyaz Show programının vazgeçilmezlerinden biri olan komik video yada skeç çekimlerine bir yenisi eklendi. Emre Kınay ve Ceyda Düvenci’de MEdcezir dizisinin taklidinde yer aldı. Yaman’ı evlerine alan anne babayı canlandıran Emre Kınay ve Ceyda Düvenci Kanal D ve Beyaz Show’un durumu hakkında göndermelerde bulundu. Beyazıt Öztürk ise skeçte programının durumuyla ilgili mazlum rolündeydi. Herkesi güldüren Beyazıt Öztürk skeçlerine devam edecek gibi görünüyor. Bu sezonun 2. programında 18 ekim 2013 cuma gecesi başlayan programda yapılan Medcezir dizisi takliti çok beğenildi. İşte Beyaz Show Medcezir dizisi takliti;
Beyaz Show Medcezir Dizisi Takliti

Beyaz Show Programı Yaman Taklidi
Beyaz Show programında taklit edilen Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Yaman karakteri büyük ilgi gördü. Beyazıt Öztürk Yaman karakterini canlandırarak izleyenleri kahkahaya boğdu. Saçları ve duruşuyla Medcezir dizisinin Yaman karakterine benzeyen Beyazıt talk show programının Kanal D’deki durumu ve Kanal D yönetiminin kendi programına önem vermediğini Medcezir dizisi taklitinde esprili bir dille ortaya koydu. Beyaz Show Kanal D ekranlarında her hafta cuma gecesi yayınlanmaya devam edecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ