Beyaz Show Patron Mutlu Son İstiyor Ferruh Maskesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show programında yine ilginç bir olay gerçekleşti. Yeni vizyona giren Patron Mutlu Son İstiyor isimli filmde rol alan Ferruh Yenidoğan sahte çıktı. Patron Mutlu Son İstiyor filmindeki patron olan Ferruh Yenidoğan Tolga Çevik’in olduğu ortaya çıktı. Ferruh Yenidoğan’ın esnaf olduğu ve dizide oynamak için özel olarak seçildiği açıklanmıştı. Herkes Patron Mutlu Son İstiyor filmdeki bu adamın gerçek olduğunu düşünüyordu. Fakat, gerçek Beyaz Show programında ortaya çıktı.
Patron Mutlu Son İstiyor Ferruh Yenidoğan Kimdir?
Kanal D ekranlarında bulunan Beyaz Show programının bu haftaki konukları Ezgi Mola, Bengü, Murat Başoğlu ve Tolga Çevik oldu. Beyazıt Öztürk Tolga Çevik’in trafiğe yakalandığını ve trafik nedeniyle geç geleceğini açıkladı. Sonrasında ise Ferruh Yenidoğan’ı yani Patron Mutlu Son İstiyor filminde yer alan Ferruh abi tiplemesiyla patron rolünü oynayan Ferruh Yenidoğan Beyaz Şov’a konuk oldu. Beyaz Show programında yer alan Ferruh Yenidoğan programa katıldığı ilk dakikadan itibaren herkesi şaşırttı. Bıyıkları tarzı ve duruşuyla herkesi şaşırtan Ferruh Yenidoğan, utangaç tavırlarıylada dikkat çekti. Zaman zaman yaptığı esprili tavırlarıylada şaşırtmaya devam etti. Beyaz Show programına katılan konuklar arasında yer alan Ferruh Yenidoğan sosyal medyada da çok konuşuldu.
patron-mutlu-son-istiyor-beyaz-show-ferruh
Beyaz Show Tolda Çevik Ferruh Yenidoğan Maskesi
Bir süre Ferruh Yenidoğan olarak programda kalan Tolga Çevik bir anda maskesini yırtarak filmdeki tiplemeyi kendi yaptığını ortaya çıkardı. Maskenin altında çıkan Tolga Çevik program başlayana kadar kuliste Ferruh Yenidoğan rolünde kalmıştı. Bu yüzden Beyaz Show konuklarıda Ferruh Yenidoğan’ın Tolga Çevik olduğunu bilmiyordu. Bengü kuliste tanıştığı Ferruh Yenidoğan hakkında “ne acayip biri” dediğini itiraf etti. Tolga Çevik ise Patron Mutlu Son İstiyor filminde oynayacak birini aradıklarını ve bu karakteri oynayacak iyi birini bulamadıkları için Ferruh Yenidoğan karakterini kendi oynadığını açıkladı. Yaklaşık 5 saatlik çalışma ve makyaj sonrasında oluşan maske ile Patron Mutlu Son İstiyor filmdeki patron rolünü ve Ferruh Yenidoğan karakterini canlandırdığını belirten Tolga Çevik maskeyi çıkardıktan sonra herkesi şaşırttı. Oldukça gerçekçi şekilde hazırlanan maskeye ek olarak saç ve kilolu aynı zamanda kıyafetleriyle bütünleşen Tolga Çevik, Ferruh Yenidoğan olarak katıldığı Beyaz Show programında kimsenin fark etmeden Ferruh Abi olarak programda kalmasını sağladı. Patron Mutlu Son İstiyor filmindeki Ferruh Yenidoğan rolünü kendi canlandırdığını Beyaz Show programında açıklamış olan Tolga Çevik maskeyi çıkardıktan sonra yüzünün kırmızı olduğunu ve maske altında nefes almanın zor olduğunu belirtti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ