Burcu Esmersoy Nişanlısından Neden Ayrıldı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy nişanlısından ayrıldı. Ayrılık nedenini ise günler sonra ortaya çıktı. Sevilen isim Burcu Esmersoy evlilik hazırlıkları konusunda oldukça heyecanlı ve sabırsızdı. Önce nişan yapan ve sonrasında yaz aylarına doğru evliliklerini ilan edeceklerini söyleyen Burcu Esmersoy sevgilisi Sami Kiresepi ile ayrıldı. Burcu Esmersoy ve Sami Kiresepi’nin ayrılık nedeni ise sonradan anlaşıldı.
Burcu Esmersoy ve Sami Kiresepi Neden Ayrıldı?
Burcu Esmersoy nişanlısı Sami Kiresepi’den ayrılma nedeni olarak iş hayatına karışmasını neden gösterdi. Sami Kiresepi, Burcu Esmersoy’un evlendikten sonra bu kadar tempolu ve yoğun olarak çalışmasına engel olacağının sinyallerini verdiği için aralarında çıkan anlaşmazlık sonucu Burcu Esmersoy ve Sami Kiresepi nişanı bozdu.
Burcu Esmersoy özellikle spor spikerliği yaptığı dönemde birçok erkek hayranı olan ve sabah programları dahil tüm sunuculuk çalışmalarında adından oldukça fazla söz ettiren, Acun Ilıcalı ve projelerinde de sık sık gördüğümüz bir isim. Kısacası ekranların sevilen ve görmeye alıştığımız isimler arasında bulunuyor. Burcu Esmersoy işini ön planda tutarak Sami Kiresepi aşkına son verdi. Sami Kiresepi’nin bu durumda 2 seçenekten birini kabullenmesi gerekecek. Burcu Esmersoy ile evlendikten sonra çalışmasına aynen devam etmesine izin vermek yada diğer bir seçenek evlilikten vazgeçmek. Şimdilik ikilinin evlenmekten vazgeçtiği görülüyor. Fakat, ilerleyen zamanlarda bu sorunu halledebilirler mi bilinmez.
burcu-esmersoy-nisanlisindan-neden-ayrildi-13-subat-2014
Burcu Esmersoy : “Sami’ye Hak Veriyorum”
Burcu Esmersoy iş temposunun Sami Kiresepi’ye uymaması konusunda haklı bulduğunu, hafta içi hergün çalıştığını, hafta sonları ve bayramlarda bile çalıştığı zamanlar olduğunu dile getirdi. Sami Kiresepi’ye hak verdiğini söyleyen Burcu Esmersoy artık gelecekle ilgili kaygılarının olmadığı, sadece iyi bir aile kurmak istediğini belirtti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ