Ceyda Düvenci Neden Boşandı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

ceyda-duvenci-neden-bosandiEkranların sevilen yüzü Ceyda Düvenci boşandı. Son olarak “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinde oynayan ve başarılı bir şekilde dizinin ana karakterlerinden birini canlandıran Ceyda Düven boşandı. 2. evliliği olan bu evliliğindende anlaşamadığı için boşanmak zorunda kalan Ceyda Düvenci, iş adamı Engin Akgün’le evlenmişti. Engin Akgün’le 2008 tarihinde evlenen Ceyda Düvenci 2011 yılı başlarında ilk çocuğunu düşük tehlikesine rağmen doğurmayı başarmış ve Melisa isminde bir kız dünyaya getirmişti.
Ceyda Düvenci Boşandı
İlk evliliğini 23 yaşında yaptıran Ceyda Düvenci yine oyuncu Kaan Girgin’le yapmış ve ekonomik sebeplerden ötürü boşanmıştı. 2. evliliğini Engin Akgün’le yapmadan önce uzun bir dönem flört eden Ceyda Düvenci son zamanlarda anlaşmazlıklardan dolayı boşanmak zorunda kaldı. Tüm sorunlara rağmen evliliklerini kurtarmak için Bodrum tatiline giden çift, ekonomik sorunlar nedeniyle boşanmak zorunda kaldı. ilk evliliğinden sonra 2. evliliğininde maddi sıkıntılar sebebiyle boşanmak zorunda kalan Ceyda Düvenci, tatil sırasında maddi yükün kendi sırtında olduğunu ve bu yüzden Engin Akgün’e sitem ettiği iddia edildi. Bunun üzerine kavgaları kısa süren çiftin tatil sonrası maddi sıkıntılar nedeniyle anlaşmazlıkların devam ettiği ve bunun üzerine boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün resmi olarak boşanan Ceyda Düvenci boşanma kararıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Ceyda Düvenci Neden Boşandı
Ceyda Düvenci geçtiğimiz gün boşanma işleminin tamamlanması sonrası basında çıkan maddi nedenlerden dolayı evliliğin bitmesiyle ilgili iddialara yanıt verdi. Ceyda Düvenci, boşanma sebebinin maddiyatla alakalı olmadığı ve eşinin maddi ve manevi olarak yanında olduğu, boşandıktan sonrada yanında olmaya devam edeceğine inandığını açıkladı. Kızları için her zaman bir arada olacaklarını belirten Ceyda Düvenci twitter hesabından yapılan açıklamadan ve yorumlarlada, boşanmayla ilgili olarak maddi sorunlarla bir ilgisi olmadığı, boşanmanın anlaşmazlıklardan kaynaklandığını belirtti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ