Cüz Dinle Oku – Kur'an-ı Kerim İzle

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Kuran-ı Kerim ve tüm cüzleri okumak ve dinlemek oldukça sevap olmasıyla birlikte bu mübarek ayda yapılan tüm ibadetlerden normale oranla çok daha fazla sevap olmakta ve bu yüzden elimizden geldiğince Kur’an-ı Kerim okumak ve dinlemek gerekir. Ramazan ayı boyunca her gün bir cüz okumak ve dinlemek ruhunuza iyi gelecek gerekli sevabı kazanmanızada vesile olacaktır. Hatim indirmek için tüm cüzleri okumanız gerekiyor.
Toplam 30 adet cüz bulunmakta ve bu cüzlerin hepsi sitemizde yer almaktadır. Tüm cüzleri aşağıdaki bağlantıdan görüntüleyebilirsiniz.

cuz-oku-dinle-firsthaber-2wgsb[1]


Hatip İndirmek

1’den 30. Cüze kadar Ramazan ayı boyunca Kuran-ı Kerim’de bulunan tüm 30 Cüz’ü okuyabilir, dinleyebilir ve izleyebilirsiniz. Cüzleri dinlerken videoların > işaretine basarak cüzü dinlemeye başlayabilirsiniz. Genellikle Ramazan ayında akşamların iftardan sonra dinlemek yada sahur yapmadan önce dinlemenin oldukça sevap olduğu söyleniyor. Ramazan ayında okuyacaklar için her güne 1 cüz ayırmanız ve günde 1 cüz okumanız faydalı olacaktır. Kuran’ı Kerimi sesli olarak dinlemek ve bu güzel ruh halini yaşamak için tüm cüzleri itinayla okumanızı ve dinlemenizi tavsiye ediyoruz. Cüzleri okurken bizler için edeceğiniz dualarıda bekliyor ve şimdiden Allah Razı olsun diyerek hayırlı Ramazanlar diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ