Demet Akbağ Hükümet Kadın 2 Filmi At Arabası Kazası

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yeni vizyona giren Hükümet Kadın 2 filmiyle ilgili Demet Akbağ’ın yaşadığı bir olayda yeni gündeme geldi. Çekimlerde Demet Akbağ’ın ölüm tehlikesi atlattığı belirtildi. Hükümet Kadın’ın beğenilerek izlenmesinin ardından Hükümet Kadın 2 filminin çekimlerini tamamlayarak vizyona girmesini sağlayan Demet Akbağ şimdiden filmle ilgili taktir toplamaya başladı. Hükümet Kadın 2 filmi sinema salonlarında en çok izlenen komedi filmlerinden biri olmaya aday gözüküyor.
Hükümet Kadın 2 Çekimlerinde Yaşanan Kaza
Demet Akbağ Hükümet Kadın 2 çekimleri için at arabası kullanmayı öğrendi. Çekimlerden önce yaklaşık 10 gün boyunca Hükümet Kadın 2 filmi için at arabası kullanmayı öğrenen Demet Akbağ çekimler öncesinde eğlenceli anlar yaşadı. Fakat, çekim günlerinden birinde at arabasıyla virajı dönen Demet Akbağ atların bir anlık korkmaları sonucu uçurumdan yuvarlanan ve yoldan çıkan at arabasıyla kaza yaşadı. Hükümet Kadın 2 filmi çekimlerinde korku dolu anlar yaşayan Demet Akbağ büyük risk atlattı.
demet-akbag-hukumet-kadin-2-at-arabasi-kazasi
Demet Akbağ Hükümet Kadın 2 Çekimlerinde Yaralandı
Demet Akbağ at arabasıyla yaşadığı bu kazadan son anda sıyrıldı. Soğukkanlı davranarak kendini son anda kenara atmayı başaran Demet Akbağ yaralarını Midyat’ta tedavi ettirerek çekime ara vermeden kaldığı yerden devam etti. At arabasının altında ezilmekten yaptığı hamle ile son anda kurtulan Demet Akbağ için çekimlerin iptal edilmesi ve bir süre ara verilmesi teklif edilsede, Demet Akbağ çekimlere devam etmek istediğini söyleyerek Hükümet Kadın 2 kadın çekimlerine ara vermeksizin tamamladı.
Demet Akbağ Hükümet Kadın 2 çekimleri öncesinde at arabası kullanmayı öğrendi. Çocuklar ile at arabasında oldukça fazla vakit geçiren Demet Akbağ, Hükümet Kadın 2 çekimleri sayesinde çocuklarla birlikte at arabasında eğlenceli dakikalar yaşadı. Hükümet Kadın 2 çekimleri sonrasında vizyona giren film ise izleyenleri kahkahaya boğdu. Hükümet Kadın 2 sinemalar salonlarında yer almaya devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ