Ebubekir Kaynar’dan Kaçak Yapı ve Orman Arazisi Operasyonu: Mahkeme Süreci Başladı

   2025 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Jandarma ekipleriyle yürütülen titiz çalışma sonucunda, inşaat mühendisi ve denetimci İsmet Ertekin hakkında yasal işlem başlatıldı. Orman arazisi, Devlet  adına kayıtlı bulunurken, hukuki süreç kapsamında gerçekleştirilen  , Devlet arazisine Çökme operasyonu  neticesinde İsmet ertekin yetkili mercilere teslim edildi.

Mahkeme sürecinin başladığı belirtilirken, bu önemli davayı basının da yakından takip ettiği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ebubekir Kaynar, “Devletimizin arazileri ve kamu düzeni bizim için önemlidir. Kanunlar çerçevesinde hareket ederek gerekli adımları attık” dedi.

Yetkililer, benzer durumların önüne geçmek amacıyla denetimlerin artarak devam edeceğini bildirdi.

Silivri 2.Asliye Ceza Mahkemesinde  İsmet ERTEKİN’in yargılama Süreci neticesinde 6 Şubat 2025 ‘de Mahkeme karşısında hesap verecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ