Emeklilerde Promosyon Ne Zaman Ne Kadar Ödenecek

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Emeklilerde promosyon olayı tam bir çıkmaza döndü. Promosyon konusunda bankalarla görüşen hükümet yetkilileri bankalarla yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar elde edemedi. Bir maaş kadar promosyon isteyen emekliler için bankalar 50-100 TL gibi rakamlar ödeyebileceğini belirtmişti. Emeklilerde promosyon oranı için bankalar biz devletten zengin değiliz diyerek durumdan sıyrılmak istiyor. Emekliler ise bankalardan alamadığı promosyonu devletin ödemesini istiyor.
Emeklilere Promosyon Verilecek mi?
Emeklilerde promosyonda son durumu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı bağlı olacak. Bankalar 50-100 TL lik promosyonlar verebileceğini daha fazlasını vermeceğini belirtmişti. Başbakan duruma nasıl bir yön kazandıracak bilinmez. Fakat, emekliler için bankalardan yüksek oranlarda promosyon almak imkansız gibi görünüyor. Emeklilere promosyon için sadece devlet bankalarıyla görüşen hükümet yetkililerinin özel bankalarla görüşmesi durumunda promosyon olayına yeni bir boyut kazandırması gündemde.
emeklilere-promosyon-ne-zaman-ne-kadar
Emeklilere Ne Kadar Promosyon Verilecek
Emeklilere promosyon konusunda önce bir maaş tutarında bir bedel ödenmesi planlanıyordu. Fakat, bankalar buna yanaşmadığı için en çok 100 TL ye kadar promosyon verilmesi planlanıyor. Henüz kesinleşmeye promosyon tutarı için yılda sadece birkez gerçekleşecek olan bu oran, emeklilerde promosyonun kabul edilmesi durumunda gerçekleşecek.
Emeklilere Ne Zaman Promosyon Verilecek
Emeklilere promosyon verilmesi durumunda emekliler promosyon ücretleri yılbaşından itibaren alacaklar. Yani, ocak 2014 tarihindeki ilk maaş çekiminde promosyon tutarlarını görebilecekler.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ