Erken Rezervasyon'da 2013 Yılının Son Fırsatları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013-yilinin-son-erken-rezervasyon-firsatlariHer yıl olduğu gibi 2013 yılında da erken rezervasyona ilgi büyük oldu. 2013 Yılında Erken rezervasyonla tatil için yerini ayırtan sayısı %30 oranında arttı. Bu sayede oteller yaz aylarında sıkıntı çekmezken, tatil yapmak isteyen vatandaşlarımızda ucuz tatil yapma şansı buluyor. Erken rezervasyon ile tatil imkanının güzel yanlarından biride tatil süresinde nerede, ne zaman tatil yapacağınızın belli olmasıdır. Bu sayede tatil için yer bulma sorunu yaşamıyor ve yüksek ücretler ödemek zorunda kalmadan tatilinizi doyasıya yapabiliyorsunuz.
2013 Yılının Erken Rezervasyon Fırsatları
2013 yılı için erken rezervasyon fırsatları yavaş yavaş tükenmeye başladı. Tatil mevsiminin tam olarak başlamasına ise 1 ay gibi kısa bir süre kaldı. Erken rezervasyon yapan şanslı müşteriler ne zaman, hangi otel tatil yapacaklarını biliyor. Ancak, tatil için henüz plan yapmamış olan ve erken rezervasyon imkanlarından yararlanmamış olanlar ise kara kara düşünüyor. Bu konuda sizlere yardımcı olacak olan erken rezervasyon fırsatları ise neredeyse tükenmek üzere. Birçok otel erken rezervasyon kapasitesini doldurdu bile. Kalan fırsatlardan yararlanmak ve erken rezervasyon ile uygun fiyatlarda tatil yapmak için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.
Birbirinden güzel mekanlarda ve bir o kadar güzel konaklama imkanlarıyla tatil fırsatları için daha fazla geç kalmadan erken rezervasyon imkanlarından yararlanmak için karar vermeniz gerekiyor. Aksi halde tatil yapmak istediğiniz tatil alanında otel bulamayabilirsiniz. Çünkü, yaz sezonunda oteller müşteri sıkıntısı çekmediği için fiyatları yükseltebiliyor. Günlük 100 TL olan oda fiyatları tatil sezonunda 2-3 kat artarak 200-300 tl olabiliyor. Erken rezervasyon sayesinde 200 TL olan otel fiyatlarından 70-80 TL ye bile yararlanmak mümkün. Üstelik uzun dönemli tatillerde çok daha uygun fiyatlar ve indirim kampanyalarıda tatilcileri bekliyor. Yaz aylarında sorun yaşamamak için hemen şimdi tatil planınızı yaparak tatil yapmak istediğiniz yerde bulunan oteller arasında en uygun erken rezervasyon fırsatını sunan otelden yerinizi ayırtmalı ve biran önce 2013 fırsatları bitmeden fırsatlardan yararlanmalısınız.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ