Esra Erol’a Katılan Hamile Kadına Şok Telefon

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

16 yaşındaki görücü usulü evlendirilen ve ikinci bebeğine hamile olan Cemile isimli kadın, eşine ulaşamadığını söyleyerek Esra Erol’dan yardım istedi. Canlı yayına bağlanan bir kadın ise Cemile’nin aradığı eşiyle birlikte olduğunu söyleyince herkes şoke oldu.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayın yapan Esra Erol’un dün yayınlanan programında ilginç bir olay yaşandı. Konya’da yaşayan 8 aylık hamile Cemile, 16 yaşında görücü usulü tanıştığı Ahmet Dinçer’le 1 yıl birlikte yaşadı. 17 yaşında resmi nikahları kıyılan genç çift 2 yılın sonunda sorunlar yaşamaya başladı. Görücü usulüyle evlendiğini kişi Ahmet Dinçer evde yokken kayınpederi Yüksel ve kayınvalidesi Behime’nin kendisini evden kovduğunu söyleyen Cemile, eşine ulaşamadığını belirterek canlı yayında yardım istedi.

“BENİ AİLEMİN YANINA YOLLAYIP SONRA EVE ALMADILAR”

17 yaşında annesinin izni ile evlendirilen Cemile, ilk hamileliğinde sıkıntılar yaşadığını belirterek “Kayınvalideme söylüyorum ama beni anlamıyor. Çocuğumu istemiyor” dedi. Aile içinde sürekli sorunlar yaşadığını anlatan Cemile, ailesi geçtiğimiz aralık ayında Yalova’ya taşınınca kayınpederinin “Aileni görmeye git” demesini üzerine sorunların başladığını anlattı. Ailesinin yanına gittikten sonra eşinin kendisini her yerden engellediğini söyleyen Cemile, birkaç gün sonra evine geri döndüğünü belirterek şunları söyledi: “Gittim, kayınpederim beni kapıdan içeriye almadı. Eşim bana ‘ben seni istemiyorum neden geldin?’ dedi.”

Kocasını bulmak için Esra Erol’a katılan hamile kadına şok telefon: Kocan 4 ay benimle birlikteydi

EŞİ İDDİALARI YALANLADI

Cemile’nin günlerdir ulaşamadığı kocası Ahmet ise canlı yayında katılarak “‘Yalova’ya 15- 20 bavul hazırlayıp gideceğim’ dedi bende git dedim. 15- 20 gün durdu beni aramadı. Yalan söylüyor annem ve babam öyle bir şey söylemedi” ifadelerini kullandı. Ahmet bey daha sonra Cemile’nin babası ile ağabeyinin kendisini bıçakladığını anlatınca, “ben ona hiçbir şey yapmadım, boşanma davası açtım” dedi.
Kocasını bulmak için Esra Erol’a katılan hamile kadına şok telefon: Kocan 4 ay benimle birlikteydi

Karısını sevmediğini ve boşanmak istediğini söyleyen Ahmet bey, bu kararında ailesinin de kendisine destek olduğunu ve çocuklarının velayetini de almak istediğini söyledi.

“AYLARDIR AHMET’LE BİRLİKTEYİZ”

Bu yaşananlarında ardından ismini vermek istemeyen bir kadın seyirci yayına bağlandı. Telefonla bağlanan kadın, “3-4 ay birlikte olduk. Ben mekanda çalışıyorum Ahmet’le orada tanıştık. Bana nikah kıyacaktı ama kıymadı. Ahmet bana boşandığını söyledi ve beni de aldattı. Ahmet beni annesiyle bile tanıştırdı” dedi.

Diğer Haberler

İsrail Resmen Kana Susadı

İsrail ve Hamas arasında devam eden çatışmalarda yüzlerce insan hayatını kaybede...

60 Yıldır Yol Ortasında Duran Türbe

Afyonkarahisar’ın Çavuşbaş Mahallesi, yerel halk tarafından ‘Evliyalar Şehri’ ol...

Ayağının Tozuyla Real Madrid Tarihine Geçti

Real Madrid'in Arda Güler'in transferini açıkladığı paylaşımı 600 bin beğeniyi a...

Sanıklar Arasındaki Özel İlişki Duruşmada İfşa Oldu

Yenidoğan bebekleri önceden anlaştıkları özel hastanelere sevk edip ölümlerine n...

Netanyahu Yönetiminden Seyahat Edecek Vatandaşlarına Uyarı

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Arap ülkeleri, Orta Doğu, Kuzey Kafkasya ve İran'a k...

Fransa'da Eylemler Sürüyor, Onlarca Gözaltı Var

Fransa'da emeklilik yaşının yükseltilmesiyle ile ilgili reforma karşı çıkan prot...

Hakan Şükür'den Fethullah Gülen'in Ölümü Sonrası İlk Paylaşım

FETÖ firarisi Hakan Şükür, teröristbaşı Gülen'in ölümü sonraısı sosyal medya hes...

Bağ-Kur-SSK Prim Eşitliği Geliyor! Esnafa 5 yıl Erken Emeklilik Avantajı!

Yeni dönemde sosyal destek çalışmaları hız kazandı. Ev kadınlarına prim, anneler...

Nihat Kahveci, Galatasaray'a Demediğini Bırakmadı

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Young Boys karşısında iki maçta da ye...

Kazakistan'da Düşen Uçakla İlgili Türkiye Detayı

Kazakistan'da düşen Azerbaycan Havayolları'na ait uçağın, 3 gün önce Trabzon Hav...

İbrahim Murat Gündüz “Türk Milliyetçileri Dimdik Ayakta!”

Türk milliyetçiliği, yalnızca bir kimlik meselesi değil; bir şuur, bir duruş ve ...

İsrail’de Tartışma Yaratan Cezaevi Önerisi

Trump’ın Güvenlik Yaklaşımı İsrail’de Yeniden Gündem Oldu ABD’de eski Başkan Do...

Rıza Çalımbay'a Aboubakar'dan Tek Cümlelik Yanıt

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sakat futbolcuları hakkında açıklamalar...

Açlık ve Yoksulluk Sınırı Açıklandı

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'nun araştırma sonuçlarına göre, eylülde dört kiş...

ABD, Venezuela Petrolünün İlk Satışını Tamamladı

500 Milyon Dolarlık İlk Satış Gerçekleşti Amerika Birleşik Devletleri, Venezuel...
POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ