Evde Yalnız Bırakılan 3 Küçük Çocuk için Mahalleli Seferber Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

İstanbul’da Suriyeli baba Abdülkerim S’nin evde yalnız bıraktığı 3 çocuğu, durumu fark eden vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra eve gelen baba ise eşinin evi terk ettiğini, para bulmak için çocukları evde tek bırakıp gitmeye mecbur olduğunu söyledi.
Esenyurt Pınar Mahallesi 1267. Sokak’taki 4 katlı binanın bodrum katındaki dairede Suriyeli Abdulkerim S, ikisi erkek biri kız 3 çocuğunu evde bırakarak dışarı çıktı. Çocukları camda görenler onlarla iletişime geçmeye çalıştı. Ancak, çocukların Türkçe bilmediği anlaşıldı. Komşuları çocuklar için su, süt, bisküvi alarak onlara verirken polise haber verildi.
KORKUP AĞLAMAYA BAŞLADILAR
Çocuklar bir süre sonra polislerin geldiğini görünce korkarak ağlamaya başladı. Polisler bunun üzerine evin önünden uzaklaşarak, çocukların ailesine ulaşmak için çaba harcamaya başladı. Polis ekibi ev sahibine, ardından kiracı babaya telefonla ulaşınca eve gelmesini istedi.

“ANNELERİ BIRAKIP GİTTİ”
Gelen baba Suriyeli Abdukerim S., evde çocukları için yemek ve bebek bezi kalmadığını bu yüzden evden ayrıldığını anlattı. Abdukerim S., “Anneleri çocukları bırakıp gitti. Evdeki çocuklar için ekmek lazım, bez lazım. Kapıyı kilitledim, para bulmaya gittim. Polisler aradı, gelmemi istedi.” dedi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ