Fenerbahçe 0 – 0 Trabzonspor Maç Özeti 6 Ekim

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

trabzonspor-fenerbahce-macSüper Ligin 7. haftasında haftanın son karşılaşması 6 ekim 2013 pazar gecesi Kadıköyde Fenerbahçe – Trabzonspor arasında oynandı. Fenerbahçe – Trabzonspor sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak iki takımda 1 puana razı geldi. 2 tarafında iyi mücadele ettiği maçta Fenerbahçe saha avantajını kullanmak istesede başarılı olamadı ve rakibi Galatasaray’ın puan almadığı haftada, haftayı 1 puanla tamamladı.-
Fenerbahçe 0 – 0 Trabzonspor İlk Yarı Özeti
Fenerbahçe maça hızlı başladı. Trabzonspor’u kendi sahasına kapatmaya çalışan ve ataklarıyla bunaltan Fenerbahçe ilk dakikalarda iyi bir baskı oluşturdu. 2. dakikada Holmen’in sert şutunu kaleci Onur kornere çelmeyi başardı. Bu dakikadan sonra 30. dakikaya kadar önemli bir atak olmadı. 31. dakikada ise Sow’un sol çarprazdan çektiği şutu Trabzonspor kalecisi Onur kurtardı. 42. dakikada yine Fenerbahçe için önemli bir atak oldu. Fenerbahçe, Holmen’in ortasında Sow şut çekti. Ancak, Fenerbahçe bu ataktanda yararlanamadı. Fenerbahçe – Trabzonspor maçında ilk yarıda çok fazla pozisyon olmadı ve maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
trabzonspor-fenerbahce-0-0-mac-ozeti
Fenerbahçe 0 – 0 Trabzonspor İkinci Yarı Özeti
2. yarıda karşılıklı ataklar arttı. Özellikle Fenerbahçe maçı kazanmak zorunda olduğunu hissettirdi. 49. dakikada gerçekleşen Trabzonspor atağı Henrique ile gerçekleşti. Ancak, Henrique’nin şutu az farkla dışarı çıktı. Fenerbahçe atakları bu dakikadan sonra sıklaştı. Kuyt 60. dakikada sert bir şut çekti, fakat kaleci Onur topu yakalamayı başardı. 62. dakikada Emre’nin pası Webo’nun şutu yine kaleci Onur topu kornere çelmeyi başardı. Maçın belkide en önemli pozisyonu 80. dakikada yaşandı. Webo ceza sahasına girdikten sonra sert bir şut çekti. Trabzonspor kalecisi Onur topu yakalayamadı ve top üst direkten döndü. Maçta gol olmadı ve Şükrü Saraçoğlun’da gerçekleşen 7. hafta karşılaşmasında 6 ekim 2013 pazar günü Fenerbahçe 0 – Trabzonspor 0 olarak maç sonuçlandı. Fenerbahçe ve Trabzonspor birer puana razı olarak sahadan ayrıldı. Ancak, maçtan sonra olaylar yaşandı. Bu sonuca göre Fenerbahçe puanını 16 ya Trabzonspor ise 13’e yükseltti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ