Fenerbahçe 2 – 0 Galatasaray Maçı Golleri Özeti 10 Kasım 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Süper Ligin 11. haftasında karşı karşıya gelen ezeli rakipler şampiyonluk mücadelesinde önemli bir maça çıktı. Galatasaray’ı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında ağırlayan olan Fenerbahçe maça hızlı ve tempolu başladı. Fenerbahçe maçı kazanması durumunda liderlik koltuğunda devam edecek, Galatasaray kazanması durumunda tekrara ilk sıralarda iddialı olacaktı. Süper Ligdeki puan durumunun dışında birde derbi maçı olması, ezeli rakip olması Fenerbahçe ve Galatasaray maçının önemini arttırıyor.
Fenerbahçe 2 – 0 Galatasaray Maçı İlk Yarı Özeti
Fenerbahçe karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oldukça kontrollü ve tempolu bir oyun sergiledi. İlk yarıda Fenerbahçe çok baskı yapmasa bile Galatasaray’da deplasmanda olmanın verdiği kontrollü oyununa devam etti. Chedjou 23. dakikada penaltıya neden oldu. Ceza sahası içerisinde topa elle dokunan Chedjou’nun yaptığı penaltıyı, Emre Belezoğlu kullandı. Muslera’nın sakatlığı nedeniyle kalede Eray yer aldı. Emre Belezoğlu 24. dakikada penaltıyı gole çevirmeyi başardı. Maçın ilk golünü atan Emre Belezoğlu takımı Fenerbahçe’yi Galatasaray karşısında 1-0 öne geçirmeyi başardı. Bu dakikadan sonra ortada giden bir maç ve karşılıklı ataklar oldu. Fakat, ilk yarıda başka gol olmayınca Fenerbahçe 1 – 0 Galatasaray şeklinde sonuçlandı.
fb-gs-mac-ozeti-10-kasim-2013
Fenerbahçe 2 – 0 Galatasaray Maçı İkinci Yarı Özeti
Fenerbahçe 2. yarıya daha rahat başladı. Galatasaray ise gol ve goller bulmak zorunda olduğu için zaman zaman açıklar vermeye başladı. Karşılıklı ataklar sonucunda iyi bir derbi maç oynandı. Dirk Kuyt hemen 2. yarının başında sakatlanarak yerini Emmanuel Emenike’ye bıraktı. 66. dakikada Fenerbahçe için 2. golü Cristian attı. Cristian’ın golüyle fark ikiye yükseldi. Galatasaray’lı oyuncular büyük üzüntü yaşasada, Mancini yaptığı değişikliklerle gol aradı. 90. dakikada topa elle müdahale eden Mehmet Topal penaltıya neden oldu. Galatasaray 90. dakikada penaltı kullandı. Felipe Melo’nun şutunu Volkan Demirel çıkardı. Galatasaray yine gol fırsatını kaçırdı. Hakem maçı 3 dakika uzattı. Fakat, maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe Galatasaray karşısında 2-0 lık bir galibiyet elde etti. Fenerbahçe 2 – Galatasaray 0 maç sonucu. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadından Fenerbahçe Galatasaray karşısında 2-0 galip gelerek Galatasaray ile arasındaki puan farkını 9’a çıkardı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ