Fenerbahçeliler Volkan Demirel’i Neden Sildi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray’daki işinden ayrıldıktan sonra beIN Sports’ta görev alan Hande Sümertaş, Fenerbahçe taraftarı tarafından yayıncı kuruluşta Galatasaray lehine yayınlar yapıldığı iddiasıyla büyük tepki çekmişti. Fenerbahçe’nin efsane kalecisi Volkan Demirel’in Sümertaş’la çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşması sonrası ise sarı-lacivertliler sinirden çılgına döndü. Taraftarlar, Demirel’e yönelik “Yazıklar olsun” şeklinde ifadeler kullandıkları paylaşımlarda bulundu.

Fenerbahçe’deki görevinden ayrıldıktan sonra beIN Sports’ta yorumculuk yapan Volkan Demirel’in Hande Sümertaş’lı paylaşımı sarı-lacivertli taraftarları çileden çıkardı.

HANDE SÜMERTAŞ, FATİH TERİM’İN MEDYA İLİŞKİLERİNİ YÖNETTİ

Galatasaray Futbol A Takım Medya Koordinatörlüğü yapan ve teknik direktör Fatih Terim’in medya ilişkilerini de yöneten Hande Sümertaş, sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra beIN Sports’ta görev aldı. Yayıncı kuruluşta çalıştığı dönem boyunca Galatasaray lehine yayınlar yapıldığı iddiasıyla Fenerbahçe taraftarı tarafından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Sümertaş’ın Volkan Demirel’le fotoğrafı ortalığı karıştırdı.

“YAZIKLAR OLSUN”

Volkan Demirel’in Hande Sümertaş’la çektirdiği fotoğrafı hesabından paylaşması sonrası sarı-lacivertli taraftarlar çok öfkelenirken, efsane kaleci için ağır ifadeler kullanıldı. Taraftarlar, “Yazıklar olsun” diyerek Demirel’e yüklenirken bir kısım taraftar da eski kalecinin artık Fenerbahçe efsanesi olmadığını belirtti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ