Galatasaray 3 – 2 Real Madrid Maç Özeti Golleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray Real Madrid karşısında zorlu bir mücadeleye çıktı. İlk karşılaşmada İspanya’da 3-0 yenilenen Galatasaray bu karşılaşmada zor olan tur şansını zorlamak istiyor ve en kötü 1 galibiyet almak istiyordu. 9 nisan 2013 gecesi Star Tv ekranların yayınlanan Galatasaray Real Madrid karşılaşması gerçekten seyir zevki yüksek ve Galatasaray açısından gurur tablosu olabilecek bir karşılaşma olarak göze çarptı. Galatasaray sahadan 3-2 galip ayrıldı. Ancak, Real Madrid’in hakem hataları sonucu avantajlı skorla turu geçmesi Galatasaray’ın turu hakettiğini gösterdi.
Galatasaray 3 – 2 Real Madrid İlk Yarı Özeti
Galatasaray ve Real Madrid maça istekli başladı. Dakikalar 8’i gösterdiğinde Cristiana Ronaldo saheneye çıkıyor. 8. dakikada gelen golle Real Madrid 1-0 öne geçiyor. Ancak, golün ofsayt olabileceği konuşuluyor. Pozisyonun ofsayt olup olmadığı tartışılır. Ancak, aynı pozisyonda Galatasaray gol atmış olsa ofsayt olacağından verileceğinden eminiz. Galatasaray’lı taraftarlar bu golden sonra ümitlerini yitirdi. Ancak, Galatasaray’lı oyuncular ümitlerini 90 dakika boyunca yitirmedi ve en azından galibiyet alarak tur atlamasalar bile seyircilere gurur yaşatmak istiyordu. İlk yarıda Essien sakatlandı ve yerine Alvaro Arbeloa oyuna girdi. Galatasaray ilk yarının son 15 dakikasında çok daha istekli oynadı ve gol pozisyonları yakaladı. Sneijder’in şutunu kaleci önledi ve ilk yarı Galatasaray 0 – Real Madrid 1 olarak sonuçlandı.
galatasaray-3-2-real-madrid-mac-ozeti-golleri
Galatasaray 3 – 2 Real Madrid 2. Yarı Özeti
Galatasaray 2. yarıya oyuncu değişikliğiyle devam etti. Hamit Altıntop’un yerine Ambarat oyuna dahil oldu. 2. yarıda bambaşka bir Galatasaray vardı ve ilk 40 dakika neredeyse Real Madrid’i sadece 1 pozisyonu oldu. Galatasaray 20 dakika boyunca tek kale oynadı. Real Madrid’in zaman zaman 8 kişi ceza sahasında olduğu gözlemlendi. Real Madrid’in oyunu bıraktı söylensede Ambarat’a zaman zaman 3 Real Madrid’li oyuncunun baskı yaparak topu almaya çalıştığıda ortadaydı. Real Madrid 2. yarıda çok varlık gösteremedi. Galatasaray 57. dakikada bu güzel oyunu golle süsledi. Dakikalar 57 yi gösterdiğinde Eboue sahneye çıktı ve uzaklardan vurduğu topu 90’a gönderdi. Galatasaray Eboue’nin golüyle 1-1 eşitliği yakaladı. Sneijder kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak topu dışarı gönderdi. Mutlak gol şansını değerlendiremedik. Umut Bulut’un yerine oyuna Sabri girdi. Galatasaray atakları Sabri’nin girmesiyle dahada sıklaştı. Sabri’nin pasını araya kaçarak alan Wesley Sneijder 70. dakikada golle buluşuyor. Galatasaray Real Madrid karşısında 2-1 öne geçiyor. Oyuna sonradan dahil olan Nordin Amrabat asist yapıyor ve 72. dakikada Drogba topu arkası dönük olmasına rağmen kale ağlarına gönderiyor. Galatasaray 72. dakikada Real Madrid karşısında skoru 3-1 e getiriyor. 72. dakikada atılan bu golle son 20 dakika muhteşem bir maç geçiyor. Galatasaray acaba yarı final olur mu? dedirtiyor. Ancak, Real Madrid tüm pozisyonları eritmeyi başarıyor. Drogba’nın attığı bir gol ise herkesi heyecanlandırsada ofsayt olarak değerlendiriliyor. Maçın bitimine 2 dakika kala Alvaro Arbeloa çift sarı karttan kırmızı kart görüyor. Maçın bitmesine 1 dakikada kalan 90. dakikada Cristiana Ronaldo skoru 3-2 ye getiriyor ve maç Galatasaray 3 Real Madrid 2 olarak sonuçlanıyor.
Galatasaray 3 – 2 Real Madrid Golleri İzle

Galatasaray – Real Madrid Dünyadan Maç Yorumları
Galatasaray’ın Real Madrid karşısında hakem hatalarına rağmen tur atlama şansını son 20 dakikaya kadar taşıması herkes tarafından taktirle karşılandı. Galatasaray maçtan sonra övgüler alırken, Real Madrid Avrupa basını tarafından dalga geçilen yorumlara neden oldu. Sabri Sarıoğlu Real Madrid maçında en çok taktir edilen isimler oldu. Eboue, Sneijder ve Drogba golleri atarak Galatasaray grurulandıran oyuncular oldu. Galatasaray Real Madrid karşısıda tur atlamasa bile 3-2 lik galibiyetle tüm Türkiye’ye büyük bir mutluluk yaşattı. Spor yazarları ise Galatasaray teşekkür ederek özellikle 2. yarıdaki oyununu çok beğendiklerini açıkladı. Avrupa basını ise Galatasaray Real Madrid maçı hakkında Real Madrid’in korku yaşadığını ve Galatasaray karşısında oynadıkları oyunun oldukça kötü olduğunu belirtti.
Ronaldo Sabri’yi Sallamadı mı?
Galatasaray maçı sonrası Cristiano Ronaldo ile el sıkışmak isteyen Sabri hakkında haberler yapıldı. Ronaldo’nun Sabri’yi sallamadığı iddia edildi. Ancak, Cristiano Ronaldo Melo ile konuşunuyor ve o anda el sıkıştığı diğer oyuncunun kim olduğunu bile görmüyordu. Ronaldo ile el sıkışan Sabri Melo ile konuşması ekranlara yansıdı. Buda sosyal medyada olay yarattı. Ronaldo’nun Sabri’yi sallamadığı ifadeleri kullanıldı. Başarılı bir oyun sergileyen Sabri ile ilgili çıkan esprili haberler bir türlü son bulmayacak gibi görünüyor.
Ronaldo Adanalı Benzeriyle Fotoğraf Çektirdi

Cristiano Ronaldo otobüsüne binmeden önce Adanalı benzeri ile fotoğraf çektirdi. Adanalı Ronaldo, Cristiano Ronaldo otobüse binmeden önce koşarak sarıldı ve sonrasında fotoğraf çektirerek büyük bir sevinç yaşadı. Ronaldo ise ne olduğunu bile anlamadan otobüsüne binerek takımla birlikte bulunduğu yerden ayrıldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ