Galatasaray – Chelsea Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray – Chelsea Maçı bugün mü, Galatasaray – Chelsea Maçı saati, Galatasaray – Chelsea Maçı yayınlanacağı kanal.
Şampiyonlar liginde gruptan başarılı bir şekilde çıkarak son 16 takım arasına kalan Galatasaray kura sonucu Chelsea ile eşleşmişti. 26 Şubat 2014 ve 19 mart 2014 tarihinde yapılacak maçlar için iki takım taraftarıda büyük heyecanla maç gününü bekliyordu. 26 şubat 2014 çarşamba günü gerçekleşecek olan Galatasaray – Chelsea maçı için takımlar hazırlıklarını tamamladı.
Galatasaray – Chelsea Maçı Ne Zaman
Şampiyonlar ligi son 16 takım içerisine girmeyi başaran Galatasaray Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Chelsea’yi elemesi durumunda çeyrek finale yükselecek. İlk maç 26 şubat 2014 tarihinde 21:45’te gerçekleşecek. Sneijder’li Drogba’lı Galatasaray Chelsea karşısında önemli bir mücadele verecek. TT. Arena’da oynanacak olan maçın rövanşı ise 19 mart 2014 tarihinde Chelsea’nin sahasında gerçekleşecek. İki takımda rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.
galatasaray-chelsea-maci-ne-zaman-hangi-kanalda
Galatasaray – Chelsea Maçı Hangi Kanalda
Galatasaray’ın kendi sahasında Chelsea ile 26 şubat tarihinde yapacağı Şampiyonlar ligi maçı şifreli olarak D-Smart kanalından canlı olarak izlenebilecek. Rövanş karşılaşması olan Chelsea – Galatasaray karşılaşmasının ise Star Tv ekranlarından şifresiz ve naklen izlenebileceğini söylemek mümkün.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ