Galatasaray – Schalke 04 1-1 Maç Özeti Golleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

galatasaray-schalke-04-sampiyonlar-ligiGalatasaray – Schalke 04 İlk Yarı Özeti
Şampiyonlar liginde bir üst tura çıkarak Almanya’nın güçlü ekiplerinden Schalke 04 ile karşılan Galatasaray iyi başladığı maçta 1-1 beraberlikle ayrıldı. 12. dakikada Selçuk İnan’ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Burak Yılmaz topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmanın ilk yarısı bitmek üzereyken Danny ve Melo arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu Jones topu Farfan ile buluşturdu. Farfan ise topu başarılı bir şekilde saklayarak tekrar Jones’ya asist yaptı. Jones Muslera ile karşı karşıya kaldığı topu ağlarla buluşturmayı başardı ve ilk yarının bitmesine saniyeler kala durumu 1-1 e getiren golü attı. Maçın ilk yarısı 1-1 bitti.
Galatasaray – Schalke 04 2. Yarı Özeti
Maçın 2. yarısı başlamadan Sneijder’i oyundan alan Fatih Terim oyuna Amrabat’ı soktu. Amrabat’la maça başlayan Galatasaray ilk yarıya nispeten daha iyi oynasada maçta üstünlük kuramadı. Schalke 04 takımı ise Galatasaray’a pozisyona vermemek için elinden geleni yaptı. Schalke 04 oyuncuları önemli pozisyonları harcarken Galatasaray’da Burak Yılmaz’da kaleciyle karşı karşıya kaldığı 2 pozisyonu gole çeviremedi. Drogba’nın pasında offsayt’tan çıkmayan Burak Yılmaz Drogba’nın tepkisini aldı. Hamit Altıntop ise maç boyunca iyi oynamasada 1 topu yine direkten döndü. Fatih Terim 2. yarıda Hamit Altıntop’un yerine Eboue’yi oyuna aldı. Sabri sağ açıkta oynarken, Eboue defansında sağ bölgesinde yer aldı. Fatih Terim’in son değişikliği ise ilginçti. Sabri’yi oyundan alan Fatih Terim yerine Umut Bulut’u oyuna dahil etti. Maçın 2. yarısıda karşılıklı ataklarla geçsede, gol olmayınca maç 1-1 bitti. Galatasaray Türk Telekom Arena’da 1-1 berabera kaldı.
galatasaray,-schalke-04-1-1-mac-ozeti
TT Arena Zemini Berbattı
Maç esnasında kötü olduğu gözlemlenen Galatasaray zemini büyük eleştirilere neden oldu. Fatih Terim’de maç sonrası röportajında zeminin berbat olduğunu ve Almanya’da bundan dahi iyi bir zemindeo oynayacaklarının kesin olduğunu söyledi. Futbol yorumcularıda Türk Telekom Arena’nın yeni zemini konusunda eleştirileri olurken, maç sırasın futbolcular kaydığı ve istediği vuruşları yapamadığı gözlemlendi.
galatasaray-schalke-04-mac-zemini
Galatasaray – Schalke 04 Eler mi?
Galatasaray – Schalke 04 ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. 3 hafta sonra rövanç karşılaşması Almanya’da oynanacak. 12 mart 2013 tarihinde Schalke 04 stadında oynanacak karşılaşmanın 0-0 bitmesi Schalke 04 için yeterli olurken 1-1 lik beraberlik uzatmaların oynanmasına neden olacak. 2-2 ve tüm diğer bareberlikler ise Galatasaray’ın bir üst tura çıkması için yeterli olacak. Galatasaray kazanması halinde Galatasaray, Schalke 04 kazanması halinde ise Schalke 04 karşılaşmadan mutlu ayrılan taraf olacak. 3 hafta sonra Almanya’da oynanacak olan Schalke 04 karşılaşması için Fatih Terim ve ekibinin şimdiden önlemler alması ve stratejiler geliştirmesi gerekecek. Galatasaray 12 mart salı günü Schalke 04’te bir üst tur için karşı karşı gelecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ