Gökhan Bölek Yetenek Sizsiniz Yarışmasından Kovuldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Show Tv’de yayınlana Yetenek Sizsiniz Türkiye programında benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Acun Ilıcalı dans eden Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacısını tersledi.
Önceki yıllarda yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye bu sene yine Show Tv ekranlarında izlenmeye devam ediyor. Oldukça sevilerek ve beğenilerek seyredilen Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması eleme usulü ile devam ediyor. Öncelikle Jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın tarafından evet hayır oylaması yaparak yarışmacıları bir üst tura taşıdı. Ardında kazanan yarışmacılar yeni performanslarını sergileyerek salonda bulunan seyircilerin oyları ile bir üste taşındılar. Şimdiki turda ise Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacıları, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın oyu ile bir üst tura çıkıyor.
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın jüriliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarışan Gökhan Bölek solo dans yapmak için sahneye çıktı. Dansını yapmaya başlayan Gökhan Bölek Acun Ilıcalı’nın butona basmasına sinirlendi. Dansının son sahnelerinde sert hareketler sergileyen Gökhan Bölek dansı tamamladı. Ancak nefes nefes kalan Gökhan Bölek, Hülya Avşar’ın yorumlarını dinlemedi. Hülya Avşar ise Gökhan Bölek’a Alemsin diyerek gülümsedi. Gökhan Bölek ise sizde alemsiniz dedi. Ardından Acun Ilıcalı’nın beğenmedim tarzı konuşmalarına Hayırlısı Olsun diyen Gökhan Bölek Acun Ilıcalı’yı öfkelendirdi. Son olarak Sergen Yalçın’ın kendisinden önce yapılan yorumlara çok uzak olmadığını söylerken Gökhan Bölek “Evet yakındasınız” diyerek Acun Ilıcalı’nın öfkesiyle karşılaştı.
Acun Ilıcalı, Gökhan Bölek baştan beri umursamaz tavırlarına ve söylemlerine sinirlenerek müdahale etti. Ne dedin sen? diyen Acun Ilıca’nın sözlerini tekrarlayan Gökhan Bölek Küstahlık yapmaya mı geldin buraya! Tamam, teşekkürler. Sen devam et hadi! diyerek yol verdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ