Hadise Murat Boz'u Öptü – O Ses Türkiye

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışma programında jüri olan Hadise ve Murat Boz arasında yaşanan ufak yakınlaşmalar herkesi şaşırtıyor. Geçtiğimiz programda Hadise Murat Boz’u öpmüş ve Murat Boz bu durumdan memnun olmuştu. Eşi Eliz Sakuçoğlu’nun kendisini kıskanmadığını belirten Murat Boz Hadise’nin kendisini öpmesinden mutluluk duyduğunu belirtti. Murat Boz “Sonuçta Öpen Hadise, tabiki mutluluk duyuyorum” diyerek eşinin kendisini kıskanmadığıda dile getirdi.
Hadise Murat Bozu Öptü – O Ses Türkiye
O Ses Türkiye’nin olmazsa olmaz jürisi Murat Boz ve Hadise programda zaman zaman birbirlerine espirili bir dille kur yaptığı herkes tarafından biliniyor. Fakat, son programda Hadise’nin Murat Boz’u öpmesi herkesi şaşırttı. Gerçekten aralarında bir yakınlaşma var mı? sorusuna Murat Boz yanıt verdi. Hadise gibi bir bayan tarafından öpülmekten hoşnut olduğunu belirten Murat Boz, Hadise ile aralarında geçenlerin tamamen şov olduğunu belirtti. Eşi Eliz Sakuçoğlu’nun ise bu tür şeyleri kıskanmadığını belirtti.
hadise-murat-bozu-optu
Murat Boz’a Dava Açıldı mı?
O Ses Türkiye yarışmasıdna jüri olduktan sonra tanınırlığıda daha da artan Murat Boz için dansçıları tarafından dava açıldığı iddia edildi. İddiaya göre 3 dansçısının sigortasını ödemeyen Murat Boz’a dava açıldığı söylendi. Murat Boz ise bunların gerçeği yansıtmadığı herkesin alacağını teslim ettiğini belirtti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ