HTC Desire A50c Akıllı Telefonun Özellikleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, içerisinde bulunduğumuz yılı çok iyi bir şekilde değerlendirerek kaliteli ve bir o kadar da uygun fiyatlı akıllı telefonlar üretiyor. Akıllı telefon pazarına sunmuş olduğu amiral gemisi One M9’dan sonra başarı çıtasını bir kademe daha arttıran HTC, uygun fiyatlı ve üst seviye özelliklere sahip olan Desire serisi akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekliyor.
Siz değerli okuyucularımıza geçtiğimiz haftalarda HTC’nin yeni akıllı telefonu hakkında aktarmış olduğumuz haberden sonra şimdi ise bu yayımlanan habere ek olarak HTC’nin yeni akıllı telefonu Desire A50C’nin teknik özellikleri konusunda bilgiler paylaşıldı.
htc-desire-a50c-nin-ozellikleri-belli-oldu
Phablet sınıfına dahil olan yeni akıllı telefon 5,5 inç 720p çözünürlük sunan bir ekran ile geliyor. Bu ekran çözünürlüğü kimi telefon için sıradan olabilir ama HTC’nin artık tüm akıllı telefonlarının Full HD çözünürlük sunmasını bekleniyor. Ekran olarak ise bizden geçerli not olan Desire A50C, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama özellikleri ile gelirken, gücünü MediaTek’in dört çekirdekli MT6753T işlemcisinden alıyor. Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve HTC Sense 7.0 arayüzü ile çalışması beklenen Desire A50C’nin çift SIM kartlı ve 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ilk olarak Çin’de kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ