İrem Derici – Zorun Ne Sevgilim

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Çıkardığı Single’lar ile müzik sevenleri kendine hayran bırakan İrem Derici Zorun Ne Sevgilim şarkısıylada büyük beğeni topladı. Zorun Ne Sevgilim şarkısına çıkardığı kliplede beğenilen İrem Derici geçtiğimiz günlerde Beyaz Şov programına konuk olarak hayranlarına yeni şarkısını canlı olarak söyledi. İrem Derici Zorun Ne Sevgilim şarkısı ve klibine geçmeden önce İrem Derici kimdir? İrem Derici‘yi yakından tanıyalım.
İrem Derici Kimdir?
21 Mart 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İrem Derici Türk Pop şarkıcısıdır. Müzik alanında elde ettiği başarılar son zamanlarda herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Mimar Sinan Üniversitesinde Piyana bölümünü bitiren İrem Derici mezun olduğu bu bölümle birlikte müzik kariyerine başlamak üzere ilk adımları attı. Org çalmaya başlayan İrem Derici müzik kariyerine 2012 yılında çıkardığı ilk albümle başladı.

İrem Derici Zorun Ne Sevgilim

2012 yılında Bensiz Yapamazsın albümsüz single ile müzik kariyerini başlatan İrem Derici, 2013 yılında Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı albümünü çıkardı. Sevgi Olsun Taştan Olsun albümünü 2013 yılında çıkaran İrem Derici maxi single çıkardı. 2014 yılında büyük bir çıkış yapan İrem Derici bu kezde Zorun Ne Sevgilim şarkısıyla gençlerin sevilen şarkıcısı oldu.
irem-derici-zorun-ne-sevgilim

İrem Derici – Zorun Ne Sevgilim


İrem Derici Klip Çektiği Şarkıları
Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı
Sevgi Olsun Taştan Olsun
Bensiz Yapamazsın
Bir Miyiz
Kalbimin Tek Sahibine
Zorun Ne Sevgilim
İrem Derici kimdir,
İrem Derici Zorun Ne Sevgilim,
İrem Derici fotoğrafları.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ