İstanbul Florya Güneş Plajı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

istanbul-florya-gunes-plajiİstanbul’luların en çok ziyaret ettiği plajlardan biride Florya Güneş plajıdır. Florya Güneş plajına her yıl gidenler iyi bilir. Ancak, gitmeyenler için Florya Güneş plajına nasıl gidilir, Florya Güneş plaj ücreti ne kadar, denizi temiz midir, tuvalet ve kabin var mıdır? gibi sorular önemli olmaktadır. Bu yazımızda sizlere İstanbul Florya Güneş Plajı hakkında bilgiler vereceğiz.
İstanbul Florya Güneş Plajı Giriş Ücreti
Florya Atatürk Ormanına çok yakın olan Florya Güneş plajı daha çok Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Esenyurt ve Beylikdüzü gibi ilçelerden kişileri ağırlamaktadır. Florya Güneş plajı, 800 metre uzunluğundadır. 2 bölüm halinde olan Florya Güneş plajında neredeyse aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Bir plaj için yok yok denilebilir. Florya Güneş plajına giriş ücreti ise öğrenciler için 15 TL yetişkinler için ise 20 TL dir. Bu ücret yaz ortasına doğru zamlanabilir.
İstanbul Florya Güneş Plajı
Devlet tarafından temizlenmekte, denetlenmekte ve korunmakta olan Florya Güneş plajı sıcak yaz günlerinin ferah ve eğlenceli geçmesini sağlıyor. Haftanın her günü yoğun olabilen bu plaj hafta sonları ise oldukça kalabalık oluyor. 2 adet cankurtaran kulesi bulunan Florya Güneş plajında 1500 şezlong bulunmaktadır. Tuvalet sıkıntısının yaşanmadığı ve tuvalet sayısının oldukça fazla olduğu Florya Güneş plajında yaklaşık 250 soyunma kabini bulunmaktadır. Florya Güneş plajına arabasıyla gelenler içinde toplamda 300 araçlık bir otopark bulunuyor. Oldukça uygun fiyatlarda tüm şezlong, soyunma kabini ve tuvalet gibi temel ihtiyaçların giderilebileceği Florya Güneş plajında yaz aylarında serinlemek mümkün.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ