İstanbul Nakliyat Firması Önerisi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Evden eve deyince akla gelen Konaktaş Evden Eve Nakliyat, evden eve taşıma sektöründe güzel bir yer edinmiştir. Hatırı sayılır firmamız İstanbul evden eve nakliyat hizmetinde verdiği tüm hizmetler garanti ve sigorta kapsamı altındadır. Oluşabilecek en ufak sıkıntılarda bile, hasar sigorta tarafından hesabınıza temin edilir. Verdiğimiz bu hizmet ile eşyanıza verdiğimiz değeri de göstermiş oluyoruz. İstanbul halkına özel verdiğimiz bu hizmette ilk amacımız müşterilerimizin memnuniyetidir. Eşyalarınız kısa süre içerisinde kolay ve güvenli bir şekilde adresinize teslim edilir.
Ayrıca Konaktaş evden eve nakliyat olarak sizler için eşya depolama hizmeti de vermekteyiz. Aylık ve yıllık olarak en uygun fiyatlarla eşyalarınızın için hazırladığımız bu depolarımız ile eşyalarınızı koruma görevini üstleniyoruz. Depolarımız kamera ve güvenlik sistemi ile korunmakta olup, meydana gelebilecek en ufak aksilikte bile yanınızdadır. Meydana gelen bir hasar olursa, bu hasarınız sigorta şirketi tarafından karşılanır.

Tüm depolarımız oluşabilecek problemlere karşı sigortalıdır. 1 yıldan fazla depolama hizmeti alan müşterilimize, İstanbul nakliyat işlemlerinizde birçok indirim fırsatı mevcut. Eşyalarınızı depoya koymaya karar verdiğiniz takdirde depolarımızı ziyaret edip göz atabilirsiniz. Fiyatları ve detayları öğrenmek için müşteri temsilcimizi aramanız yeterli. Aynı zamanda www.konaktasnakliyat.com adresinden gerekli bilgileri alabilir ve dilediğiniz zaman evden eve nakliyat işlemleriniz için randevu talebinde bulunarak güvenle hizmet alabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ