Juventus – Galatasaray Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Juventus ve Galatasaray arasında oynanacak olan Şampiyonlar ligi karşılaşması için 2 takımda hazırlıklarını tamamlamak üzere. Ancak, Galatasaray oldukça kötü bir dönemden geçiyor ve oyuncuların bu karşılaşmadan nasıl bir sonuçla ayrılacağı büyük merak konusu olurken, Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini oldu.
Şampiyonlar Ligi ilk karşılaşmasında Real Madrid ile TT Arena’da oynanan karşılaşmadan 6-1 mağlup ayrılan Galatasaray Juventus Stadium’da Juventus karşısında 2 ekim 2013 çarşamba günü puan ve puanlar alabilmek için çabalayacak. Smart Spor ve Smart Spor HD kanallarında yayınlanacak olan karşılaşma 21:45’te başlayacak. İtalya’nın Galatasaray’ı iyi tanıdığı ve bu maç için tedirgin olduklarını biliyoruz. Özellikle ilk karşılaşmada 1-1 lik skorla sahadan ayrılan Juventus kendisi gibi kötü durumda olan Galatasaray karşısında galibiyet arayacak.
juventus-galatasaray-maci-hangi-kanalda-ne-zaman
Juventus – Galatasaray Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda
Galatasaray’da Fatih Terim’in gönderilmesinin ardından takımın başına geçen Roberto Mancini ilk maçına Juventus karşısında çıkacak. Şampiyonlar liginde alınacak her puanın büyük önemi olduğunu düşünürsek, oldukça zorlu ve önemli bir maçla başlamak Mancini’yi zorlayabilir. Özellikle futbolcularda Fatih Terim’in gitmesiyle birlikte inancını yitirirken, birçok futbolcu arasında yaşanan sorunlarda gündeme geldi. Bu sorunları atlatarak tekrar takım olmak Galatasaray için zor olabilir. Özellikle Çaykur Rize maçında 1-1 berabere kalarak ligde 4. beraberliğini alan Galatasaray Juventus karşısında da iyi bir maç çıkarmaması durumunda kötü bir seriyle devam etmiş olacak. Umurız Galatasaray Juventus karşısında ilk galibiyetini alarak iyi bir başlangıç yapar ve Avrupa kupalarında ülkemizi iyi temsil eder.
Juventus – Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı 02.10.2013 yani 2 ekim 2013 saat 21:45’te Smart Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ