Karabükspor – Galatasaray Maçında Fatih Terim Yerine Kim?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

fatih-terim-yerine-kim-gorev-yapacakMersin İdman Yurdu karşılaşmasında yaşanan olaylar sonucu ceza alan teknik ekip yerine Karabükspor karşısında kim yer alacak. Fatih Terim aldığı 9 maçlık ceza ile Galatasaray’ın Karabükspor maçı başta olmak üzere sezon sonuna kadar hiçbir maçında yer alamayacak. Sezonu kapatan Fatih Terim’e Hasan Şaş 2 maç ve Ümit Davala’da 1 maç cezasıyla eşlik edecek. Buna göre cezalı olan tüm teknik ekipten Karabükspor karşılaşmasında takımın başında duracak kimse kalmıyor.
Fatih Terim’in Yerine Kim Görev Yapacak?
Galatasaray’ın 14 nisan 2013 tarihinde pazar günü oynayacağı Karabükspor maçında takımın başında duracak olan ismin Taffarel olacağı düşünülüyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde bayan antrenör olarak takımın antremanlarında da yer alan bir kişininde takımın başında yer alabileceği iddiaları bulunuyor. Ancak, büyük olasılıkla Karabükspor maçında Taffarel Galatasaray takımının başında teknik direktör olarak duracağı ve Fatih Terim, Hasan Şaş ile Ümit Davala’nında tribünden maçı izleyerek Taffarel’e yardımcı olmaları bekleniyor.
 
Hasan Şaş ve Ümit Daval Takımı Yönetecek
Hasan Şaş 2 maç ceza aldığı için Karabükspor ve Elazığspor maçında takımın başında yer almayacak. Ancak, Ümit Davala’nın 1 maç cezası olduğu için Elazığspor maçında görev alacağı belirtildi. Karabükspor maçında takımın başında olacağı düşünülen Taffarel Elazığspor maçında yerini Ümit Davala’ya bırakacak. Kaleci antrenörü Taffarel’e Karabükspor maçında büyük iş düşüyor. Gaziantepspor maçında ise Hasan Şaş’ında cezası bittiği için Hasan Şaş ve Ümit Davala ligin bitmesine son 4 hafta kala takımı beraber yönetebilecekler. Fenerbahçe karşısında Şükrü Saraçoğlun’da oynanacak maç için ise yine ikili takımı beraber yönetecek. Fatih Terim’in yerine görev yapacak isimler Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Daval olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ