Kopenhag – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda 5 Kasım 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

galatasaray-kopenhag-maciŞampiyonlar ligi 3. haftasında sahasında Kopenhag’ı 3-1 mağlup eden Galatasaray aynı başarıyı Danimarka’da da göstermek istiyor. Kopenhag karşısında alınabilecek bir galibiyet daha Galatasaray Şampiyonlar Liginde bir üst tura biraz daha yaklaştıracak. Galatasaray Şampiyonlar ligi B grubunda 2. sırada yer alıyor. Lider Real Madrid 3’te 3 yaparak 9 puan 1. sırada. Galatasaray Danimarka’ya giderek Kopenhag karşısında zorlu bir mücadeleye daha çıkacak.
Kopenhag – Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçı Ne Zaman
Şampiyonlar ligi 4. haftasında Kopenhag deplasmanına gidecek olan Galatasaray 5 kasım 2013 tarihinde Kopenhag ile mücadele edecek. Galatasaray 4. haftada Kopenhag karşısına 4 puanla çıkıyor. Kazanması durumunda Galatasaray 7 puanla Juventus karşısına avantajlı çıkacak. Son hafta Real Madrid’le yapacağı maçta ise kaybetme yada berabere kalma lüksü olacak. Bu yüzden Galatasaray – Kopenhag maçı oldukça önemli bir maç.
galatasaray-kopenhag-maci-hangi-kanalda
Kopenhag – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda
Şampiyonlar Liginde 4. hafta mücadelesi Kopenhag – Galatasaray arasında oynanacak maç saat 21:45’ye başlayacak. Galatasaray 5 kasım 2013 tarihinde Kopenhag karşısında oynayacağı bu zorlu Şampiyonlar Ligi maçını Star Tv canlı olarak verecek. Kopenhag – Galatasaray maçı saat 21:45’ye Star TV ekranlarında şifresiz olarak verilecek ve tüm Galatasaray’lılar maçı ücretsiz olarak TV ekranlarından izleyenilecek.
kopenhag-galatasaray-maci-ne-zaman
5 Kasım 2013 Kopenhag – Galatasaray Tahminler
Galatasaray önceki maçta sahasında Kopenhag’ı ağırlamış ve maçın ilk yarısını 3-0 önde tamamlamıştı. Son dakikalarda yediği 1 golle maçı 3-1 kazanarak sahadan ayrılan Galatasaray Kopenhag karşısında bir galibiyet daha alarak Şampiyonlar liginde B grubunda bir üst tura çıkmak için mücadele verecek. Önceki maçta olduğu gibi GAlatasaray bu maçtada favori gösteriliyor. Fakat, bu kez deplasman dezavantajı Galatasaray’ı etkilebilir. Çok kolay bir maç olmamakla birlikte Galatasaray’ın alabileceği bir karşılaşma olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ