Medcezir Dizisi 8. Bölüm Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Medcezir 8 kasım 2013 tarihindeki 8. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin 8. bölüm için 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Medcezir dizisinde bu hafta yine önemli gelişmeler oluyor. Medcezir dizisi 8. bölüm özetini haberimizden okuyabilirsiniz. Medcezir dizisiyle ilgili önemli bir gelişmeyide sizlere aktaralım. Medcezir dizisinin Çağatay Ulusoy’u ve Serenay Sarıkaya’sı birlikte müzik şirketlerinden teklif almış, fakat teklifi şimdilik reddetmişler. Şarkı söylemenin kendi işleri olmadığı için bu teklifi reddettiklerini belirten Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya Medcezir dizisinde başarıyla oynama devam ediyorlar.
Medcezir Dizisi 8. Bölüm Özeti
Medcezir dizisinde geçtiğimiz hafta yaşanan hırsızlık olayının esintileri sürüyor. Orkun’un paraları çalarak Yaman’ın odasında saklaması ve hırsızlık suçunu Yaman’ın üzerine yıkmasıyla birlikte dizide dengeler değişmişti. Mira hastalığı nedeniyle Amerika’ya gidiyor. Yaman ise Mira’yı aradığı ve telefonunu açmadığı için kafası karışık olsada, Amerika’ya giderken uzaktan Mira’yı seyrediyor. Mira halen Orkun’la birlikte olduğu için Yaman Mira’ya arkadaş olarak yaklaşabiliyor. Fakat, Mira Orkun’dan uzaklaşmanın yollarını ararken, Orkun Mira’ya evlenme teklifi ediyor. Mira’yı kaybetmek istemeyen Orkun Mira ile evlenerek Yaman sorununu halletmek istiyor.
medcezir-dizisinde-bu-hafta-neler-olacak-8-bolum
Medcezir Dizisi 8 Kasım 2013 Özeti
Hastalığı nedeniyle Amerika’ya gitmeden önce Yaman için yazdığı mektubu Yaman’ın arkadaşı Mert Serez’e veriyor. Mert ve Eylül Mira’nın kardeşini ararken Yaman’ın çalıştığı yeri buluyor. Tesadüfen gerçekleşen olay sonrasında Mert, Mira’nın Yaman’a yazdığı mektubu veriyor. Yaman mektubu okuyor ve Mira’nın kendinden şüphelenmediğini öğrenince seviniyor. Medcezirde bu hafta 8. bölümde Mira Orkun’un teklifini düşünecek. Fakat, Orkun’un okuldaki diğer kızlardan biriyle ilişkisi olduğunu fark edecek. Bunun farkına varan Mira Orkun’dan uzaklaşmanın yolunu bulmuş olacak. Mira Amerika’dan dönmesinin şerefine yapılan organizasyonda bunu öğrenecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ