Müslüm Gürses Öldü mü?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

muslum-gurses-oldu-muGünlerdir yoğun bakımda olan Müslüm Gürses öldü mü? Bir haber ajansının Müslüm Gürses öldü haberi ortalığı karıştırdı. Müslüm Gürses’le ilgili herhangi bir ölüm bilgisi hastane tarafından verilmedi. Ünlü sanatçı Müslüm Baba’nın durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda olduğu biliniyordu. Ancak, bir haber ajansının Müslüm Baba öldü haberi ortalığı karıştırdı. Özellikle sosyal medyada Müslüm Baba’nın ölüm haberinden sonra ortalık karıştı. Haber ajansından yapılan açıklamada ise Müslüm Gürses’in ölüm haberiyle ilgili hastaneden net bir bilgi gelmediğini bilginin onaylanması halinde tekrar açıklama yapacaklarını belirtti.
Müslüm Gürses Öldü mü?
Müslüm Baba’nın ölüm haberi yapıldıktan sonra birçok ünlü isimde baş sağlığında bulundu. Aslında henüz öldüğü netleşmeye Müslüm Gürses’in büyük bir ihtimalle halen yoğun bakımda olduğu sanılıyor. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Müslüm Gürses’in ölüm haberinin ardından twitter hesabından başsağlığı mesajı yazmıştı. Ancak, haberin doğruluğu kesin olmayınca Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Müslüm Gürses’le ilgili yazdığı mesajı sildi.
Müslüm Gürses Sağlık Durumu
By-pass ameliyatı olan ve yoğun bakım ünitesine bağlı olarak yaşayan Müslüm Gürses ile ilgili net açıklama az önce Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener’den geldi. Deniz Şener haberleri yalanlar nitelikte bir açıklamada bulundu. Müslüm Gürses’in makinaya bağlı olarak yaşadığını belirten Deniz Şener ölüm haberinin doğru olmadığını söyledi. Memorial hastanesinin kardiyoloji bölümünde tedavi gören ve By-pass ameliyatı olduktan sonra sağlık sorunları başlayan Müslüm Gürses’le ilgili ölüm haberi yok, ancak doktoru Deniz Şener Müslüm Gürses’in makinaya bağlı olarak yaşadığını ve durumunun iyi olmadığı belirtildi. Akciğerinde sorun olan Müslüm Gürses makinaya bağlı olarak yaşamını sürdürüyor. Doktorları ise Müslüm Gürses’in 1 hafta öncesinden farksız olduğu ancak durumunun iyiyede gitmediğini söylüyor. Müslüm Gürses’in ölüm haberi ise bir haber ajansının aceleci davranarak yanlış bilgi vermesinden kaynaklanıyor. Müslüm Gürses namıdiyar Müslüm Baba ölmedi, ancak durumu halen aynı ve sağlık sorunu devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ