Okan Çabalar ve İrem Sak Sevgililer Barıştı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bir süredir birlikte olan Okan Çabalar ve İrem Sak mutlu birlikteliklerini geçtiğimiz haftalarda sonlandırmışlardı. Okan Çabalar ve İrem Sak’ın ayrılma nedeni ise 3. bir kişinin neden olduğu iddia edilmişti. Okan Çabalar ve İrem Sak arasında yaşanan bu küslük çiftin hayranlarınıda üzmüştü. Okan Çabalar ve İrem Sak oynadıkları komedi programında yakınlaşan sevgili olan magazinsel olarak çok fazla görülmeyen sevgililer arasındaydı. Bu küslük sonrası oluşan buzlar ise yavaş yavaş eriyor.
Okan Çabalar ve İrem Sak Neden Küs
Okan Çabalar araların 19 yaş fark olmasına rağmen ve İrem Sak’ın ne düşüneceğini hesap etmeden Sumru Yavrucuk ile ekranlara sarmaş dolaş yaklanmıştı. Kendisinden 19 yaş büyük olan Sumru Yavrucuk konu hakkında açıklama yapmazken bu olaydan sonra Okan Çabalar ve İrem Sak uzun süre konuşmadı. Okan Çabalar ve İrem Sak arasında yaşanan küslük niyahet sona eriyor. Bir mekanda birlikte yemek yerken yakalanan Okan Çabalar ve İrem Sak yemek yedikleri mekanda el ela tutuşarak Sumru Yavrucuk olayını konuştular.
okan-cabalar-irem-sak-baristi-mi
Okan Çabalar ve İrem Sak Birlikte Yemek Yedi
İrem Sak’ın gönlünü almayı başaran Okan Çabalar mekandan el ele çıkmayı başardı. Yaşadıkları ayrılık sonrası tekrar barışan Okan Çabalar ve İrem Sak birlikte ayrılarak tekrar barıştıklarını gösterdi. Sevgililer arasında yaşanan ufak anlaşmazlıkta tatlı bir hatıra olarak kaldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ