Recep İvedik 4 Filmi Rekor Kırmaya Hazırlanıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Recep İvedik, Recep İvedik 2 ve 3 serileriyle büyük beğeni toplayan Şahan Gökbakar Recep İvedik 4 filminin fragmanını geçtiğimiz günlerde yayınlamıştı. Recep İvedik 4 filmiyle izleyici karşısına gelerek 3 yıl aradan sonra izleyenleri kahkahaya boğacak olan Şahan Gökbakar henüz fragmanı yayınlananı birkaç gün olmasına rağmen fragmanla birlikte büyük izlenme oranı elde etti. Video sitelerinde paylaşılan ve sosyal medyada dolaşan Recep İvedik 4 fragmanı film için ne kadar büyük bir ilgi olabileceğini gösteriyor.
Recep İvedik 4 Filmi Rekora Hazırlanıyor
Yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın yaptığı ve Çamaşırhane film yapımcılığın 21 şubat 2014 tarihinde vizyona girmesi beklenen Recep İvedik 4 filmi genel olarak filmin büyük bir kısmını Recep İvedik’in Survivor benzeri bir yarışmaya katılmasıyla Maldivler’de geçtiği görülüyor. Recep İvedik 4 filmi için Maldivler adasına 90 kişilik bir ekip götürüldü. Ekip yaklaşık 1 ayda filmin Maldivler’de çekilecek sahnelerini tamamladı. Recep İvedik filminin çekimleri ise yaklaşık 3 ay önce başlamıştı. Film için vizyon tarihi 21 şubat 2014 olarak belirlendi.
recep-ivedik-4-rekora-kosuyor
Recep İvedik 4 Filmi Nerede Çekildi?
Robinson ve Fun isimli adaları tamamen kapatarak prodeksiyonu tek başına tamamlayan Çamaşırhane yapım Recep İvedik 4 filmini tamamladıktan sonra fragmanı yayınladı. Fragmanın yayınlanması birkaç gün olmasına rağmen sadece fragman bile izlenme rekorları kırıyor. Recep İvedik 4 filminin serinin 3 yıldır devam etmemesi, verilen bu aranın Recep İvedik severleri film için sabırsızlık yarattığı ve filmin 21 şubat tarihinde vizyona girmesiyle yeni bir rekor elde edilmesi bekleniyor.
Recep İvedik 4 Filmi Fragmanı

 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ