Sabri Volkan Kavgası İzle – Volkan'ın Açıklamaları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

volkan-sabri-kavgasiFenerbahçe – Galatasaray arasında ligin bitmesine 1 hafta kala derbi maç dün akşam oynandı. Fenerbahçe Galatasaray’ı 2-1 yenerek 2. liği kurtardı. Galatasaray ve Fenerbahçe için maçtan çok maç sırasında yaşanan olaylar konuşuldu. Maçta Drogba ve Volkan arasında tartışma yaşandı. Maçın son dakikalarında ise Volkan Demirel ve Sabri Sarıoğlu arasında kavga çıktı. Kavganın sonucunda 2 oyuncuda kırmızı kart görerek güne damgasını vuran oyuncular oldu. Sabri Volkan arasında yaşanan kavgada fiziksel müdahalelerde vardı. Önce Volkan Sabri’yi boğazladı. Ardından Sabri kırmızı kart sonrası Fenerbahçe kalecisi Volkan’ın ensesini sıktı. Kavganın detayları ve Volkan’ın Sabri kavgasıyla ilgili açıklamaları.
Sabri Volkan’ın Üzerine Yürüdü
Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanan 33. hafta derbisinde Kadıköy Şükrü Saraçoğlu’nda maça damgasını vuran maç esnasında çıkan olaylar oldu. Volkan, Drogba ve Sabri günün en çok tartışma ve kavgalara karışan isimleri oldu. Maçın 7. dakikasında Drogba ve Volkan arasında tartışma yaşandı. Bu tartışma fazla uzun sürmedi. Ancak, maçın bitmesine 10 dakika kala atak yapan Sabri ve atağı önleme çalışan Volkan arasında kavga çıktı. Sabri topu ayağından aşınca Volkan engel olmak istedi. Top dışarı çıkınca Volkan ve Sabri birbirinin üzerine yürüdü. Karşılıklı olarak takım arkadaşlarıda olaya karışınca olay yaklaşık 10 dakika sürdü. Volkan Sabri’nin boğazını sıktı. Ancak, elinde eldiveni olduğu için herhangi birşey olmadı. Sabri ise hakeme bakarak elini havaya kaldırdı. Sahaya atılan yabancı maddelerle birlikte maç 10 dakika durdu. Sonrasında hakem Volkan ve Sabri’yi yanına çağırarak kırmızı kart gösterdi. Volkan Sabri giderken dostça boğazına sarıldı. Ancak, Sabri olayın öfkesini üzerinden atamamıştı ki Volkan’ın ensesini sıktı. Sabri Volkan kavgası sonrası Volkan’ın ensesinde kızırıklık ve tırnak izi oluştu. 2 oyuncuda sahalarda görülmek istenmeyen davranışlar sergiledi. Drogba’da Volkan çıkarken Volkan’la tartışma yaşadı. Maç bitti ancak çıkan kavgalar konuşulmaya devam ediyor.
volkan-sabri-uzerine-yurudu-kavga-goruntuleri
Sabri Volkan Kavgası İzle

Volkan Demirel Sabri Kavgası Açıklamaları

Volkan sabri kavgası izle, volkan sabri 12 mayıs 2013, volkan demirel sabri açıklaması 13 mayıs 2013, volkan sabri arasında kavga çıktı, galatasaray fenerbahçe 12 mayıs 2013, fb 2 gs 1 özeti, volkan demirel sabri sarıoğlu kavgası

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ