Serenay Sarıkaya İnstagramı Salladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisinin güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya İnstagramı aktif olarak kullanan isimler arasında bulunuyor. Ünlüler arasında fotoğrafları en çok ilgi gören isimlerden biri olan Serenay Sarıkaya son olarak paylaştığı fotoğraflardan biri sadece 3 saat içerisinde 70 bin beğeniyi geçti. Fotoğraflarına hayranları tarafından yüzlerce yorum yapılan Serenay Sarıkaya Medcezir dizisinin son bölümünde giydiği göğüs dekolteli elbisesiylede olay oldu.
Serenay Sarıkaya Elbiseleri
Serenay Sarıkaya seçtiğini elbiseler ve giyim tarzlarıyla genç kızların örnek aldığı erkeklerin ise hayranlıkla izlediği isimlerden olmaya devam ediyor. Medcezir dizisinde son bölümde giydiği kıyafetler yine çok konuşuldu. Serenay Sarıkaya yeni bölümde Medcezir dizisinde katıldığı bir davet için giydiği göğüs dekoltesi oldukça fazla olan kıyafetiyle olay yarattı.
serenay-sarikaya-yeni-medcezir-kapak-fotograflari (7)
Serenay Sarıkaya dergiler için kapak olmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya dergi kapak fotoğrafları sizler için burda. Serenay Sarıkaya son dönemlerde en popüler oyuncular arasında bulunmakla birlikte dergilere verdiği pozlarda ne kadar profesyonel olduğunuda kanıtladı. Serenay Sarıkaya’nın en güzel dergi pozları sizlerle.

Serenay Sarıkaya Dergi Kapak Fotoğrafları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ