Serenay Sarıkaya'dan Mutlulukla İlgili Açıklamalar

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisinin ünlü ismi Serenay Sarıkaya önemli açıklamalar yaptı. Serenay Sarıkaya bir dergi için kapak fotoğrafları çektirdi. Serenay Sarıkaya yaptığı röportajda mutluluk hakkında konuştu. Geçtiğimiz günlerde instagramı birbirine katan Serenay Sarıkaya’dan hayranlarını ilgilendiren açıklamalar…
Serenay Sarıkaya’dan Mutluluk Formülü
Medcezir dizisinin Mira karakterini oynamaya devam eden Serenay Sarıkaya dizide rol almaya devam ettiği süre boyunca mutlulukla ilgili yeni ipuçları keşfettiğini belirtti. Gelecek ile ilgili düşünceler beslemektense o an da kalmayı seçtiğini açıklayan Serenay Sarıkaya, sadece bu biçimde mutlu olabildiğini belirtti.
serenay-sarikaya-mutluluk
Serenay Sarıkaya : “Anı Yaşıyorum”
Anı yaşadığını belirten Serenay Sarıkaya “Biraz an’cıyım ben, hatta bununla ilgili takıntılarım var. Tüketim toplumunda kimsenin reddedemediği basitlikler sağladığını biliyorum fakat insanları mutlu etmediğide doğru.” diyerek konu hakkında görüşünü belirtti. Sonrayı düşünmediğini açıklayan Serenay Sarıkaya gelecekle ilgili kaygı ve mutsuzluk yaşamaktansa anı yaşayarak motive olduğunu ve kendini daha mutlu hissettiğini belirtti. Konuya örnek olarak yapılan röportajdan ve sohbetten dolayı memnun olduğunu mutluluğun sadece birşeyler elde etmek yada kazanmak olmadığını açıkladı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ