Survivor Cengiz Çoşkun Kimdir? – Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor adasında yarışacak ünlü yarışmacıları arasında ilk teklifleri alan Cengiz Çoşkun Acun Ilıcalı’nın survivor 2013 teklifini kabul etti. Survivor ünlüler gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer alacak olan Cengiz Çoşkun kimdir? sorusunun cevabını firsthaber.net okurları için araştırdık. Cengiz Çoşkun sporcu kimliği ağır basan ve Survivor yarışmasında iddialı olabilecek yarışmacılar arasında yer alıyor.
Survivor Cengiz Çoşkun Kimdir?
Cengiz Çoşkun son olarak oynadığı Fetih 1453 isimli filmle birlikte tanınan ve ününe ün katan bir oyuncu olarak bilinmektedir. 1980 yılında doğan ve 33 yaşında olan Cengiz Çoşkun Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasına katılarak mart ayından itibaren Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması için Star Tv ekranların karşısında olacak. Cengiz Çoşkun asıl mesleği manken ve oyunculuk olsada 9 yıl profesyonel olarak 9 yıl basketbol oynadı. 1.88 boyunda olan Cengiz Çoşkun Marmara Üniversitesi Spor Akedemisinde okuyor. 2005 yılında yapılan Best Model of World yarışmasında 4. olarak gözleri üzerine çekmeyi başardı. Bu andan sonra oyunculuk teklifleri arttı ve yarışmada 4. olduğu 2005 senesinden bu yana şu projelerde yer aldı. Fetih 1453 2012 (Şövalye Guistiniani), Hicran yarası- 2009 (tarık), Doktorlar 2. sezon- 2007 (mert), Candan Öte- 2006 (kaan atalay), Rüzgarlı bahçe- 2005 (mercan), Nehir- 2005 (umut).
Survivor’ın İddialı Yarışmacısı Cengiz Çoşkun
Cengiz Çoşkun Acun Ilıcalı’nın 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması için teklif gönderdiği ilk isimler arasında yer alıyor. Cengiz Çoşkun, Acun Medya’dan gelen teklif sonrası Acun Ilıcalı ile görüştüğünü ve kararı görüşme sonrasında oluşan snerjiden kuvvet alarak kabul ettiğini söyledi. Duygularıyla hareket ettiğini söyleyen Cengiz Çoşkun, “Adada yarışmayla ilgili ne yapmak gerekiyorsa yaparım” diyerek iddialı bir yarışmacı olduğunu şimdiden gösterdi. Geçtiğimiz yıllardaki yarışma ve yarışmacılara baktığımız Cengiz Çoşkun büyük hayran kitlesi toplayabileccek yarışmacılardan olacağa benziyor.
Survivor 2013 Cengiz Çoşkun Resimleri – Fotoları

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ