Survivor Ünlüleri – Survivorda Hangi Ünlüler Yarışacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-panama2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler başladı. Yarışmacılar Panama adasına gitti ve Survivor amacıyla ilk çekimler yapıldı. Yarın akşam Star Tv ekranların Survivor ilk bölümüyle nefesleri kesecek. Her sene yenisi uygulanan 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler müsabakası bu senede tekrar birbirinden ünlü isimlerle dolu. Survivor müsabakasını her sene severek izleyen izleyenler Survivor 2013 müsabakasında hangi ünlülerin yarıştıklarını merak ediyor. Survivorda hangi ünlüler yarışacak sorusunun cevabını ise bu haberimizde bulabilirsiniz.
2013 Survivor Ünlüleri futbolcu, manken, fotoğrafçı, jokey, gazeteci, muhabir vb. meslekteki çoğu ünlü şahıstan oluşuyor. Survivorda yarışan ünlülerin isimleri, meslekleri, biyografileri, resimleri ve aklınıza gelebilecek bütün bilgilerini makalemizde bulabilirsiniz. Survivor 2013 müsabakasında yarışacak Ünlüler sıralaması
2013 Survivor Bennu Gerede Kimdir?
2013-survivor-bennu-gerede-firsthaber
Survivor Cengiz Coşkun Kimdir?2013-survivor-cengiz-coskun-firsthaber
Survivor Dağhan Kulegeç Kimdir?
2013-survivor-daghan-kulegec-firsthaber
Survivor Doğukan Manço Kimdir?
2013-survivor-dogukan-manco-firsthaber
Survivor Erhan Yavuz Kimdir?
2013-survivor-erhan-yavuz-firsthaber
Survivor Nehir Atuk Kimdir?
2013-survivor-irmak-atuk-firsthaber
Survivor Larıssa Gacemer Kimdir?
2013-survivor-larissa-gacemer-firsthaber
Survivor Nazenin Tokuşoğlu Kimdir?
2013-survivor-nazenin-tokusoglu-firsthaber
Survivor Ümit Karan Kimdir?
2013-survivor-umit-karan-firsthaber
Survivor Ünlüler müsabakacılarının resimleri üstüne tıkladığınız alakalı müsabakacı ile alakalı bilgi alabilir, resimleri ve kim bulunduğu ile alakalı oldukça ayrıntılı bilgi sahibi olma şansını yakalayabilirsiniz. 2013 Survivor ünlüler müsabakacıları ile alakalı gelişen haftalar müsabaka boyunca oldukça ayrıntılı verilere sitemizde yer vermeye çalışacağız. 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler müsabakasında yarışacak ünlü isimleri yakın merceğe alacağız.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ