Survivorda Bu Hafta Kim Elendi? Tolga Karel mi? Merve Aydın mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasında bu hafta Ünlüler ve Gönüllüler arasında muhteşem bir mücadele vardı. Survivorda yapılan dokunulmazlık oyununda bu hafta kaybeden takım Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımında Tolga Karel ada konseyinde söylenen ilk isim oldu. 2. isim ise kişisel dokunulmazlık oyununa kazanan yarışmacının söyleyeceği takım arkadaşı olacaktı. Dokunulmazlık oyununda önce Ahmet Dursun ve Merve Aydın kazandı. Ahmet Dursun yapılan diğer oyunuda kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu. Ahmet Dursun Tolga Karel ile birlikte elenmek üzere Merve Aydın’ın ismini verdi.
Ödül Oyununu Gönüllüler Kazandı
Gönüllüler ödül oyununda başarılı bir yarış sergileyerek ödülün sahibi oldu. Ödül oyununda Tolga Karel sol bileğindeki ağrının arttığını ve oynamak istemediğini söylesede takım arkadaşları devam etmesini istedi. Ağrının kronik olduğunu ve doğru söylediğini belirten Tolga Karel ödül oyununda oynasa bile sonraki dokunulmazlık oyununda oynamadı. Ödül oyununu kazanan Gönüllüler NewYork sehayeti ödülünü kazandı. Önce NewYork sokaklarında gezen Gönüllüler takımından Sahra, Yiğit ve Turabi sonrasında A Milli takımla sohbet etme şansı buldu. Fatih Terim’le kısa bir konuşma yaptıktan sonra A milli takımın antremanına katılan Gönüllüler takımı NewYork’ta unutulmaz birgün yaşadı. Turabi NewYork sokaklarında dans etmeyi ihmal etmedi.
tolga-karel-elendi-mi
Tolga Karel Elendi mi?
Ahmet Dursun’un Merve Aydın’ın ismini söylemesiyle birlikte bu hafta Ünlüler takımında elenmek üzere SMS oylaması sonuçlarına göre ya Tolga Karel ya da Merve Aydın elenecekti. Acun Ilıcalı SMS oylaması sonuçlarına göre Merve Aydın’ın Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasına devam etme hakkı kazanırken, Tolga Karel’in elendiğini belirtti. Tolga Karel Survivor yarışmasında bu hafta elenen ve adaya veda eden yarışmacı oldu. Bu durumda Ünlüler ve GÖnüllüler takımında 3’er yarışmacı kaldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ