Tuğçe Gendigelen Elendi mi? O Ses Türkiye Yarışması

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışmasının favori isimlerinden Tuğçe Gendigelen elendi. Yarışmaya katıldığı günde kendi şarkılarını söyleyerek Ebru Gündeş ile yarışmaya başlayan. Tüm jüri üyesinin sesini şahane bularak takımına katmak istediği, fakat Ebru Gündeş’i tercih ederek O Ses Türkiye yarışmasında yoluna devam eden Tuğçe Gendigelen yarışmadan elendi. Tuğçe Gendigelen’in yarışmadan elenmesinin en büyük nedeni ise söylemesi gereken şarkının orjinalliğini bozarak içerisine kendi sözlerini eklemesi oldu.
Tuğçe Gendigelen Şarkıyı Değiştirdiği için Elendi
O Ses Türkiye yarışmasının genç ve yetenekli ismi Tuğçe Gendigelen yarışmadan elendi. Tuğçe Gendigelen teklilere kalarak 2 yarışmacıyı geçmeyi başarmıştı. Fakat, dün akşam yapılan düelloda hatalı bulunduğu için Ebru Gündeş tarafından elendi. Tuğçe Gendigelen Elvan Özyurtlu ile yaptığı düelloyu kaybetti. Ebru Gündeş Tuğçe Gendigelen’i elerken yarışmaya takımında Elvan Özyurtlu ile devam etmek istedi.
o-ses-turkiye-tugce-kendi-gelen-elendi-mi

Tuğçe Gendigelen Elendi mi? 17 Aralık 2013

Euphorıa şarkısını seslendiren Tuğçe Gendigelen şarkının sözlerini değiştirerek kendi sözler ekledi. Sahne performansı ve şarkıyı değiştirmesi nedeniyle O Ses Türkiye jürisinden eleştiri alan Tuğçe Gendigelen yarışmadan şok bir şekilde elendi. Eskişehir’de yaşayan Azeri asıllı Tuğçe Gendigelen O Ses Türkiye jürisinde şarkıyı değiştirmesi nedeniyle öncelikle Hadise ve Murat Boz, sonrasında ise takımında yer alan Ebru Gündeş’ten eleştri aldı. Tuğçe Gendigelen Euphoria şarkısını değiştirerek kendi bestesinden sözler eklemesi nedeniyle adeta kendi kendi eledi. Elvan Özyurtlu ile tekli düello yapan Tuğçe Gendigelen yarışmayı kaybetti. Ebru Gündeş yoluna Tuğçe Gendigelen yerine Elvan Özyurtlu ile devam etme kararı aldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ