Ünlüler Ne Kadar Kazanıyor? – En Çok Kazananlar

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Günümüzde ünlülerin ne kadar para kazandığını tahmin etmek bile oldukça zor. Özellikle ABD ve Avrupa ülkerinde ünlüler oldukça iyi miktarlarda para kazanabilmektedir. Ülkemizde de durum hemen hemen böyledir. Ünlülerin ne kadar kazandığını herkes merak etsede, ünlülerin iyi miktarlarda para kazandığını bilmeyen yoktur. Yapılan araştırmalar ile ünlülerin kadar para kazandığı ve kazandığı paraların miktarlarıyla birlikte en çok kazanan ünlüler bulundu.
En Çok Kazanan Ünlü Çiftler
Beyonce ve eşi Jay Z bir yılda en çok para kazanan ünlü oldular. Jay Z bildiğiniz gibi müzisyen ve yapımcı, Beyonce ise başarılı ve dünyanın en ünlü şarkıcılarından biri. Froges dergisi tarafından yapılan açıklamada çiftin yıllık gelirlerinin 95 milyon doları bulduğu belirtildi. İkinci sırayı Tom Brady alıyor. Tom Brady Amerikan futbolunun en bilindik isimlerindne biri olarak eşi Gisele Bundchen ile en çok kazanan ünlüler sıralamasında 2. sırada yer alıyor. İkilinin yıllık gelirinin ise 80 milyon dolara kadar ulaştığı belirtiliyor.
en-cok-kazanan-unluler
Ünlüler Ne Kadar Kazanıyor?
Oyuncu kimliğiyle tüm dünyada tanınan çiftlerden biri olan Angelina Jolie ve Brad Pitt üçüncü sırada yer alarak, en çok kazananlar sıralamasında iyi bir yer bulmuş durumda.
Özellikle Angelina Jolie Afrikadan edindiği çocuklara yardım etmesi ve onlara aile ortamını sunmasıyla bilinen iyi bir sanatçı. Brad Pitt ise yıllar geçmesine rağmen halen genç kızların beğendiği bir oyuncu. Onları 35 milyon dolar ile Mila Kunis ve Ashton Kutcher çifti izliyor. Beşinci sırada ise Kim Kardashian ve Kanye West 30 milyon dolar ile en çok kazananlar sıralamasına girdi. Kim Kardashian magazin gündeminden zaten düşmüyor. Fizili sayesinde gündemde uzun süre kalabilen Kim Kardashian birde çocuk sahibi oldu.
En çok kazanan ünlü çiftler böyle. Kazandıkları rakamları yıllık bazda hesaplayacak olursak, 90 milyon dolar 180 milyon tL eder. Buda aylık 15 milyon TL yapmaktadır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ