Veliaht Yarışması Neden Yayınlanmadı? Yeni Yayın Günü

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Her hafta ATV ekranlarının sevilerek izlenen Veliaht yarışması bu hafta Cumartesi günü yayınlanmadı. Okurlarımız tarafından Veliaht yarışması neden yok, Veliaht bitti mi, Veliaht yayından kaldırıldı mı gibi sorular gelmeye devam ediyor. Bu yüzden bu konuya bir açıklama getirmek istedik. ATV ekranlarının sevilen yarışması Veliaht sadece yayın gününü değiştirdi.
Veliaht Yarışması Neden Yayınlanmadı?
Veliaht yarışması her hafta cumartesi günü saat 20:00’da ekranlara geliyordu. Fakat, ATV ekranlarında yeni başlayan Bugünün Saraylısı isimli dizi Cumartesi günleri yayınlanacağı için Veliaht programının yerini aldı. Veliaht programı ise bundan sonra pazar günleri saat 20:00’da ekranlara gelecek. Yani, 9 kasım 2013 cumartesi günü yayınlanmayan ve izleyemediğiniz Veliaht programını 10 kasım 2013 pazar günü saat 20:00’da seyredebilirsiniz.
veliaht-yarismasi-neden-yayinlanmadi-yeni-yayin-gunu
Veliaht Programının Yayın Günü Değiştirildi
ATV’de ekrana gelen Veliaht yarışması yayın gününü değiştirdi. Cumartesi akşamlarının sevilerek izlenen programı Veliaht bundan böyle Pazar akşamları yayınlanacak. ATV’nin Cumartesi gününe yeni dizisi Bugünün Saraylısı adlı diziyi koymasıyla birlikte Veliaht programıda Pazar gününe alındı. Artık Veliaht yarışması ATV ekranlarında Pazar akşamları saat 20:00’dan itibaren izleyebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ