Whitney Houston Öldü mü? – Şarkıları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Amerika’lı ünlü şarkıcı Whitney Houston vefat etti. Hayatını kaybeden güzel şarkıcının uyuşturucuyla başı dertteydi. Ünlü şarkıcı 48 yaşında öldü. Los Angeles’ta bulunan Beverly Hilton Oteli’nde ölü bulunan Whitney Houston yaşamını yitirdi.
Ölüm nedeni henüz belli olmayan Whitney Houston, polis tarafından kaldığı otel ve görüştüğü kişiler sorgu altına alınarak ölüm nedeni araştırıldığı bildirildi.
1980 yıllarından beri birçok güzel albüme imza ata Whitney Houston oldukça fazla satan albümleri ve harika şarkılarıyla dünyaca ünlü bir isimdi.
Whitney Houston Kimdir?
Bobby Brown ile yaptığı evlilikte pekte mutlu olamayan Whitney Houston, son yıllarda şarkıları eskisi kadar dinlenmiyor ve eski ününü kaybetmeyede başlamıştı. Whitney Houston uyuşturucu kullandığıda iddia ediliyor. Whitney Houston’ın almış olduğu 415 ödülle Guiness rekorlar kitabına girdiğinide biliyoruz. The Bodyguard filmi ve I Will Always Love You şarkısıyla herkesin gönlünde tahta sahip olan Whitney Houston hayatını bugün kaybetti. 12 şubat 2012 Whitney Houston için ölüm tarihi olarak kayıtlara geçerken şarkıları daha fazla dinlenecek gibi görünüyor.
Otel yetkilileri tarafından ölü bulunan Whitney Houston otel odasından çıkarılırken duygusal anlar yaşandı. Whitney Houston’ın ölüm nedeni henüz ortaya çıkmadı ancak uyuşturucu kullandığı söyleniyor. Seksi şarkıcı Whitney Houston’ın ölümü tüm dünyada hayretle karşılanırken şarkıcının henüz 48 yaşında olması ölümü duyan tüm herkesi üzdü.

Whitney Houston Foto Galeri


I will always love you şarkısıyla oldukça başarılı olan Whitney Houstonı sadece bu şarkısıyla tanıyanlar mevcutken fanatik hayranları ve örnek aldığı kişilerde mevcuttu. Tüm dans yarışmalarında çalınan şarkıları ve kişisel başarısıyla tanınan Whitney Houston ne yazıkki öldü

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ