Yetenek Sizsiniz Türkiye Son Bölüm Olay Yaratan Dans

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yetenek Sizsiniz Türkiye her hafta olduğu gibi bu haftada birbirinden ilginç yarışmacıları ağırladı. Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılan yabancıların oluşturduğu grup dans gösteri yaptı. Grubun lideri Almanya’da gurbetçi olarak yaşıyor. Fakat, diğer yarışmacılar ise farklı ülkelerden gruba dahil olmuş. Tarkan’ın şarkısını seslendiren ve dans gösterisi yapan grubun dansı olay yarattı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Son Bölüm Dans Gösterisi
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında ilginç danslarıyla herkesi şaşkına çeviren grupta Polivya’lı, Peru’lu ve Almanya’dan olmak üzere birçok farklı kültürden kişi bulunmaktaydı. Tarkan’ın Dudu şarkısını söyleyen grupta ilk önce vokalde bulunan 2 bayan sahne çıkıyor. Ardından grubun lideri ve grupta Türkçe bilen tek isim şarkı söyleyerek performansına başlıyor. Ardından Peru’lu çift dans ederek sahneye geliyor ve son olarak Polivya’lı yarışmacı şarkıyı yabancı olarak söyleyerek içeri giriyor. Seyirciler ise vokaldeki bayanlara ve Peru’lu çiftin dansına hayran oluyor.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Olay Yaratan Dans

Perulu Çift Olay Yaratan Dansı
Acun Ilıcalı grubun dansını beğenerek ilginç bulduğunu belirtti. Fakat, Hülya Avşar çarpıya basarak kulaklarını tıkadı. Acun Ilıcalı seyirciye Evet mi Hayır mı? diye sorarak seyirci desteğinide arkasına aldı. Fakat, Hülya Avşar beğenmemekte ve grubun bir üst tura çıkmaması için kararlıydı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz Türkiye’de olay yaratan performansın tekrar izlenmesini için birkez daha dans etmelerini istedi. Performansını tekrarlayan olay ekip tekrar alkış aldı. Acun Ilıcalı “Evet”, Hülya Avşar “Hayır” ve Eser Yenerler ise “Şarkıyı detone olarak söyledin ama ilginç bir dans gösterisi oldu ve her kültürden insan vardı” diyerek “Evet” dedi. Hülya Avşar bu sözler üzerine “Bak Eser haftalarca buradayız” dedi. Bunun üzerine Eser Yenerler “Evet, haftalarca bu grubu izleyebilirim” diyerek seyircileri kahkaya boğdu. Olay yaratan dans gösterisiyle grup 2 Evet’le turu geçti. Star Tv ise Perulu çiftin danslarının bazı bölümlerini mozaikleyerek yayınladı.
yetenek-sizsiniz-turkiye-olay-yaratan-dans
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ