Yolanthe Cabau Hangi Dizide Oynamak İstiyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray transfer olduğu günden bu yana olay olan Wesley Sneijder eşiylede gündeme geliyor. Oyuncu ve manken olan eşi Yolanthe Cabua oynamak istediği diziyide açıkladı. Wesley Sneijder’in Juventus maçında attığı golden dolayı çok sevindiğini açıklayan Yolanthe Cabau Türkiye’de dizilerde de oynamak istediğini belirtti. Türkiye’ye gelmeyi Wesley Sneijder’in kariyerini önemsediği için istediğini ve Wesley’in hayatının odak noktası olduğunu belirtti.
Yolanthe Cabau Hangi Dizide Oynayacak?
Yolanthe Cabau mankenlik ve oyunculuk yapmaya devam etmek istediğini ve bunu Türkiye’de sürdürmek istediğini açıkladı. Eşi Wesley Sneijder’in kariyerini önemsediğini belirtyen Yolanthe Cabau Türkiye’de oynamak istediği dizinin isminide verdi. Yolanthe Cabau kariyerine Türkiye’de devam etmek istediğini ve Muhteşem Yüzyıl gibi önemli dizilerde oynamak istediğini belirtti. Dizilerde oynamak için Türkçe’sinin şimdilik yetersiz olduğunu belirten Yolanthe Cabau bu konuda eğitim alması gerektiğini belirtti.
wesley-sneijderin-esi-yolanthe-cabau-hangi-dizide-oynamak-istiyor
Sneijder Eşi Yolanthe Cabau’nun Oynamak İstediği Dizi
Eşiyle mutlu olduklarını ve başarılarının bu mutluluktan kaynaklandığını belirten Yolanthe Cabau, her ailede olduğu gibi ufak tefek sorunları olduğunu ve normal ailelerden farksız olduklarını belirtti. Wesley Sneijder’e olan bağlılığını ve sevgisinden bahseden Yolanthe Cabau, Osmanlı’yı anlatan ve tarihsel konulara değinen Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynamak istediğinide söyledi. Yolanthe Cabau, Türkiye’de mutlu olduğunu ve Wesley Sneijder’in kariyerini ön planda tuttuğunu belirtti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ