Zahide ile Yetiş Hayata Saat Kaçta Hangi Kanalda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Uzun süre Doktorum programını yapan Zahide Yetiş artık ATV ekranlarında Zahide ile Yetiş Hayata programını sunuyor. Hafta için hergün Atv’de yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata programı, Doktorum programına benzer nitelikte olsada, birçok farlılık ve önemli bilgileri içeren güzel bir program yapılıyor. Zahide Yetiş’in yeni programı sosyal medyadada büyük yankı uyandırdı. Programda sağlık, ekonomi, aile hayatı vb. konular işlemekle birlikte önemli isimler programa konuk olmaktadır.
Zahide ile Yetiş Hayata Saat Kaçta Hangi Kanalda
Zahide ile Yetiş Hayata programı hafta içi hergün saat 16:00’da başlıyor. ATV ekranlarında yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata programında kilo vermek isteyen ve tek bir evde toplanan bayanlar her hafta en fazla kiloyu verebilmek için yarışıyor. Hergün uzman konukların yer aldığı Zahide ile Yetiş Hayata programında yardıma ihtiyacı bulunanlara destek olunuyor.
zahide-ile-yetis-hayata-ne-zaman
Zahide Yetiş Yeni Programı
Zahide Yetiş hergün sabah saatlerinde Doktorum programında yer alıyor ve uzun bir süre bu programda başarıyla devam ediyordu. Zahide Yetiş artık yeni programı olan Zahide ile Yetiş Hayata programıyla ATV ekranlarından yayın yapmaya devam ediyor. Zahide ile Yetiş Hayata programını izleyemeyenler ise internet üzerinden programı izleyerek programda yer alan yararlı bilgilerden faydalanabilmektedir. ATV ekranlarında Zahide ile Yetiş Hayata programında çözüme kavuşması istenen önemli sorunlar tartışılıyor. Ailevi problemler, erkek kadın arasında yaşananan sorunlar, bilinçli anne baba olmanın yolları, hayatın gerçek yüzü gibi konularda önemli bilgiler veriliyor ve ekran başındakilerinde bundan faydalanması sağlanıyor.

Zahide ile Yetiş Hayata Programı

Zaman zaman ağlatan programda zaman kahkaha dolu anlar yaşanıyor. Zahide ile Yetiş Hayata programında özellikle bayanların saat 16:00’da ekran başında beklediği ve Zahide Yetişi seven birçok kişinin ATV ekranlarında Zahide ile Yetiş Hayata programını severek izlediği biliniyor. Zahide ile Yetiş Hayata programıyla ilgili soru ve görüşlerde yine sosyal medya üzerinden paylaşılmaya devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ