FETÖ'de Hakan Şükür Krizi Çıktı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

ABD’de son derece rahat bir yaşam süren FETÖ lideri Fethullah Gülen, son dönemde tabandan kendine gelen şikayetlerden bıktı. Şikayetleri Gülen’e ulaştırmaya çekinen Gülen’e en yakın isimlerin, tabana Gülen adına mesaj gönderdikleri anlaşıldı.
İstihbarat kaynaklarından alınan bilgiye göre, ABD’de son derece rahat bir yaşam süren FETÖ lideri Gülen, son dönemde tabandan kendine gelen şikayetlerden bıktı. Daha evvel FETÖ tabanına verilen ‘gaybubet (Yok olma, bulunmama durumu) yaşamı sürdürün, yakında rahata kavuşacağız’ talimatına uyan Türkiye’deki FETÖ üyeleri, gözaltındaki birtakım kriptoların ifadeleri ve MİT ile polisin müşterek operasyonları neticesi büyük vuruş yedi.

İTİRAFÇILAR TEK TEK ANLATTI

Son dönemde gözaltına alınıp, itirafçı bulunan FETÖ mensuplarının ifadelerine yansıyan verilere göre, Hakan Şükür, Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan ve Tuncay Opçin gibi göz önündeki FETÖ’cülerin ABD’de lüks yaşam yaşam sürdürdükleri meydana çıkınca, ‘gaybubet’ yaşamı devam ettiren taban büyük rahatsızlık duymaya ve bunu oldukça sık Pensilvanya’ya aktarmaya başladı. FETÖ elebaşına en yakın bulunanlar artık, gelen şikayetleri Gülen’e iletmiyor, fakat onun adına konuşuyorlar. Fakat şikayetlerden bunalan FETÖ lideri Gülen’in talimatlarına sebep uyulmadığını sorgulamaya ve bu hususta en yakınındakileri mesul tutmaya başladığı öğrenildi. Bunun üzerine, şikayetleri Gülen’e ulaştırmaya çekinen Gülen’e en yakın isimlerin, tabana Gülen adına mesaj gönderdikleri anlaşıldı. En son ‘gaybubet’ yaşamı yaşamaktan usanan tabana, ‘Türkiye’de kalmak yiğitliktir, bu sabrın ecri büyüktür’ talimatının iletildiği öğrenildi.

“LÜKS İÇİNDE YAŞAMIYORUZ” YALANI
FETÖ’nün ABD’de lüks yaşamı süren mensupları, ‘biz fazla çalışıyoruz’ mesajı veriyor. Öte yandan Emre Uslu ve Adem Yavuz Arslan gibi kaçak FETÖ’cülerin, FETÖ’nün 17-25 Aralık operasyonlarının ABD’deki devamı bulunan Rıza Zarrab duruşmasını sosyal medya üzerinden saatlerce anlatmasının da ‘Biz burada lüks içerisinde yaşamıyoruz, Türkiye aleyhine bulunan gelişmeleri yakından takip edip, Türkiye’dekileri doğru bilgilendiriyoruz’ mesajı vermeyi hedeflediği olarak yorumlandı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ