Huban Öztoprak Öldü Mü? Huban Öztoprak Cenazesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Genç oyuncu Huban Öztoprak geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Huban Öztoprak cenazesinde bulunan arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Marmaris’te trafik kazası geçirerek ağır şekilde yaralanan Huban Öztoprak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Güzel oyuncu daha fazla dayanamayarak hayatını kaybetti. Huban Öztoprak ölümünün ardından birçok hayranı ve yakın arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Huban Öztoprak cenazesinde bulunan ünlü isimlerde dahil olmak üzere tanıdıkları gözyaşlarına boğuldu.
Huban Öztoprak Neden Öldü?
Huban Öztoprak Marmaris’te oynayacağı oyun için Saygın Kurt’unda bulunduğu araçta bulunuyordu. Dalaman Havalimanı’na geldikten sonra özel araçla Marmarise gelecek olan Huban Öztoprak oyunun organizatörü olan Saygın Kurt’unda bulunduğu araçla birlikte kaza yaşadı. Trafik kazasında ağır yaralanan Huban Öztoprak’ın bir süredir hastanede tedavi altında olduğu biliniyordu. Tedavi gördüğü hastanede daha fazla dayanamayarak hayatını kaybeden Huban Öztoprak’ın cenazeside bugün yapıldı.
Huban Öztoprak’ın Oynadığı Diziler
Elde Var Hayat,
Sınav,
Son Ağa,
Vision,
Hava Limanı İyi Uçuşlar,
Taksi,
Hayat Bilgisi isimli dizilerde oynadı.
huban-oztoprak-oldu-mu-cenazesi-ne-zaman
Huban Öztoprak’ın Oynadığı Sinema Filmleri
Büyük Günah,
The İmam,
Adab-ı Muaşeret,
Memleket Hikayeleri-3 Kız 1 Ana isimli filmlerde oynadı.
Huban Öztoprak Cenazesi Ne Zaman Yapıldı?
Yapmurlu bir havada virajı alamayan araçta bulunan Huban Öztoprak Marmaris’te öldü. Huban Öztoprak’ın cenazasi 9 ocak 2014 tarihinde yapıldı. Toprağa verilen Huban Öztoprak arkadaşları tarafından uğurlandı. Anne ve babasının oldukça kötü durumda olduğu gözlenen Huban Öztoprak’ın ünlü ünsüz tüm tanıdıkları cenazesinde bulundu. Huban Öztoprak’ın cenazesinde gözyaşları tutulamadı. Öğle saatlerinde düzenlenen cenaze töreninin ardından uğurlanan güzel ve genç oyuncu Huban Öztoprak birçok dizi ve oyunda yer almış geleceği parlak oyuncular arasında gösteriliyordu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ