Sinem Kobal ve Arda Turan Resmen Ayrıldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sinem Kobal ve Arda Turan aşkı bitti mi? dedikoduları gerçek çıktı. Daha önce bir bayan ile arabada görülen Arda Turan’ın Sinem Kobal’dan ayrıldığı iddia edilmişti. Olay birliktelik hakkında açıklamada bulunan Arda Turan birlikteliklerine ara verdiklerini ancak kesin olarak ayrılmadıklarını aralarının bir süredir limoni olduğunu açıklamıştı.
Ayrıldıkları hakkında dedikodular doğru çıkmış olacak ki Arda Turan Sinem Kobal’a ait İspanya’da bulunan eşyaları Sinem Kobal’a koliletip kargo ile yolladı. Bunun üzerine karşılık olarak Sinem Kobal ise ortak oldukları takı sitesi projesinin reklamında oynamayacağını açıkladı.
Sinem Kobal ve Arda Turan Ayrıldı mı?
Arda Turan ve Sinem Kobal 2,5 yıl önce aşk yaşamaya başladılar. Ünlü çiftin aşkları tüm Türkiye’nin dilinde dolaşırken, Arda Turan’ın İspanya’ya trasnfer olması herşeyi alt üst etti. Türkiye’de oyunculuk yapan ve birçok önemli ve başarılı dizide boy gösteren Sinem Kobal Atletico Madrid’e transfer olan Galatasaray’ın eski yıldızı Arda Turan’la iletişin konusunda sorunlar yaşadı. Her hafta İspanya’ya gittiğini belirten Sinem Kobal Arda Turan’ın yanında 1-2 günlüğüne kalsada çift birbirinden ayrı kalmak zorunda oluyordu. Bu sebeple Arda Turan Sinem Kobal’ın çalışmasına istemezken Sinem Kobal ise mesleğini bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını belirtti. İkilinin arası bu nedenle açıldığı. Aralarının limoni olduğunu söyleyen Arda Turan Sinem Kobal’la bir süre ayrı kalarak çözüm aradıklarını belirtsede çözüm bulamadılar. Ayrılık ciddi olacak ki eşyalar karşılıklı olarak yollanırken ortak projelerde yer alınmama kararı alındı. Sinem Kobal ve Arda Turan arasındaki kavga uzun süre bitmeyecek gibi görünüyor. Çiftin ortak arkadaşları ve ailesi duruma el koyup bu büyük aşkı tekrar filizlendirir mi bilinmez.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ