Merhamet Dizisi Oyuncuları – Ne Zaman

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

merhamet-dizisi-oyunculari-ne-zamanKanal D ekranlarında yeni başlayacak olan Merhamet dizisi oyuncuları gerçekten önemli ve sevilen oyuncu kadrasundan oluşuyor. Merhamet dizisiyle ilgili olarak en çok merak edilen konu ise dizinin yayınlanma tarihi. Merhamet dizisi ne zaman başlıyor? sorusunun cevabı 13 şubat 2013 Çarşamba günü yayınlanmaya başlıyor. Kanal D’nin kaliteli dizileri arasında yer alacak olan Merhamet dizisi oyuncu kadrosu hem geniş hemde önemli isimlerden oluşuyor.
Merhamet Dizisi Oyuncuları
Özgü Namal
İbrahim Çelikkol
Mustafa Üstündağ
Burçin Terzioğlu
FirstHaber Allen
Merhamet Dizisi Ne Zaman Başlıyor
Merhamet dizisi Most Production tarafından yapılan Kanal D ekranların her hafta çarşamba günleri saat 20:00’da ekranlara gelecek olan ve güzel içeriği, konusuyla tv ekranlarının son zamanlarda en çok beğenilen dizileri arasına girmeyi planlıyor.
Merhamet dizisi Ege’nin küçük bir kasabasında geçen ve yoksul bir kız çocuğu olan Narin’in maceralarını ele alıyor. Aslında maceradan çok Narin’im hayat mücadelesi, azmi ve hayata tutunma çabasını ele alan Merhamet dizisinde Özgü Namal “Narin” karakterini canlandıracak. Kanal D’nin Merhamet isimli dizisini 13 şubat çarşamba günü saat 20:00’da izleyebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ